Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Které jméno by jste daly holčičce Berenika nebo Amálie?? Děkuji za radu
![]()
Hodí se jméno pro holčičku Erin pro typické české přijmení? ( Jméno, které se nám pro malou skutečně strašně líbí.
)
@kohoutice-makovice píše:
Hodí se jméno pro holčičku Erin pro typické české přijmení? ( Jméno, které se nám pro malou skutečně strašně líbí.)
Mně se jméno Erin líbí hrozně
Ale taky bych si to kvůli našemu přijmení rozmyslela
jinak Erin znamená Irsko ![]()
Nevíte o nějákem krásném českém jménu pro holčičku, které by se snadlo,,přehodilo´´ na jméno v cizím jazyce? Myslím tím třeba Karolína = Carolin.
Díky moc. ![]()
@kohoutice-makovice píše:
Nevíte o nějákem krásném českém jménu pro holčičku, které by se snadlo,,přehodilo´´ na jméno v cizím jazyce? Myslím tím třeba Karolína = Carolin.
Díky moc.
Ty jo, je jich hodně, záleží co si představuješ pod tím -krásné jméno-?
Tžeba Anna, Marie, Zuzana, Kateřina, Adéla, Kristýna, Tereza
![]()
Pod krásným jménem si já osobně představuji jméno, které nemá každá druhá holka tudiž Tereza, Nikola, Natálie, Kristýna, Eliška, Kateřina apod. A ještě, které není hrozné ( Božena, Blažena, Doubravka…).
Ahoj,
potřebujeme poradit se jménem pro holčičku. Čekáme dvojčátka kluka a holku. Kluk bude Šimon, ale nevíme jméno pro holčičku a chceme, aby to k sobě alespoň trochu pasovalo. Děkuji za názory a rady.
A nějaká jména v užším výběru?? Holčičích jmen je spoustu, záleží na tobě a tatínkovi co preferujete, zda běžná jména či méně častá.
Marek a Markéta
Šimon a Ališka nebo Adélka by se mi líbila
A jestli na S nebo Š tak třeba Silva, nebo ta Šárka
![]()
a ještě Tereza ![]()
@Klofánek píše:
Ahoj,
potřebujeme poradit se jménem pro holčičku. Čekáme dvojčátka kluka a holku. Kluk bude Šimon, ale nevíme jméno pro holčičku a chceme, aby to k sobě alespoň trochu pasovalo. Děkuji za názory a rady.
K Šimonovi by se mi líbila Judita nebo nějaké jiné také starozákonní jméno, Ráchel, Berenika,.. Je jich spousta, ale šla bych po jménech hebrejských, aby spolu ladila.. ![]()
Natali je hezké jméno