Mezinárodní jméno pro holčičku - Já Italka manžel Němec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klofánek
23.3.13 16:14

Včera nám v nemocnici řekli, že teď to spýše vypadá na 2 holčičky. No a první holčička bude 100% Sára :) na jméně jsme se shodly hned :). Nýbrž s druhou holčičkou tedy máme problém. Chceme, aby to jméno bylo spýše krátké a hlavně aby v infinituvu nebylo tvrdé, jako třeba Ema, Nela, apod. Znáte nějaká taková jména, která nejsou pořád dávaná?? Děkujem :lol: :D

• Citovat
  • Upravit
8566
23.3.13 18:37
@Klofánek píše:
Včera nám v nemocnici řekli, že teď to spýše vypadá na 2 holčičky. No a první holčička bude 100% Sára :) na jméně jsme se shodly hned :). Nýbrž s druhou holčičkou tedy máme problém. Chceme, aby to jméno bylo spýše krátké a hlavně aby v infinituvu nebylo tvrdé, jako třeba Ema, Nela, apod. Znáte nějaká taková jména, která nejsou pořád dávaná?? Děkujem :lol: :D

Bára :lol: (nevím jestli si chtěla říct, že Ema a Nela jsou tvrdé? :think: Měkkčí jména neznám :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
23.3.13 18:47
@Klofánek píše:
Včera nám v nemocnici řekli, že teď to spýše vypadá na 2 holčičky. No a první holčička bude 100% Sára :) na jméně jsme se shodly hned :). Nýbrž s druhou holčičkou tedy máme problém. Chceme, aby to jméno bylo spýše krátké a hlavně aby v infinituvu nebylo tvrdé, jako třeba Ema, Nela, apod. Znáte nějaká taková jména, která nejsou pořád dávaná?? Děkujem :lol: :D

Mi teda Sára příjde taky dost tvrdé, takže bych k ní dala dala i druhé tvrdé, Sandra třeba :think: Ester, Hana, Dana, Klára.

Zrovna Ema a Nela mi taky příjdou měkké :lol: všude slyším Emičko, Nelinko, Nelísku a pod. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
23.3.13 19:28

Já si teda ani nedokážu nějak představit infinitiv od křestního jména :think: :)

Ema a Nela my přijdou taky měkká, tak co třeba Nina, Týna nebo Julie? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
23.3.13 20:00
@Tarinka píše:
Já si teda ani nedokážu nějak představit infinitiv od křestního jména :think: :)Ema a Nela my přijdou taky měkká, tak co třeba Nina, Týna nebo Julie? :)

Taky jsem přemýšlela nad infinitivem jména :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
23.3.13 21:05
@Tarinka píše:
Já si teda ani nedokážu nějak představit infinitiv od křestního jména :think: :)Ema a Nela my přijdou taky měkká, tak co třeba Nina, Týna nebo Julie? :)

no zrovna s tim problemem jake dat y/i po m bych se radsi moc neposmivala a neupozornovala na sebe :lol: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klofánek
29.3.13 07:18

Už se rozhodujem mezi Evelínkou a Klárkou. Jedno z těchto to bude určitě. :D

• Citovat
  • Upravit
Lily.kecka
1.4.13 12:11

Po dlouhém rozmýšlení jsme se nakonec rozhodli pro Evelínku :srdce: :)

• Citovat
  • Upravit
Klofánek
1.4.13 12:12

My taky chceme Evelínku. :D Klárka bude možná za pár let, když se podaří. :)

• Citovat
  • Upravit
Sandra752
1.4.13 12:16

Evelinka je krasne, :hug: taky chceme druhe Evelinku ale taky je krasne Melanie :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1653
14.11.13 12:11

Ahoj holky tak už víme že naše druhorozený dítko bude zase holčička, tak přemýšlím už nad jmény a vůbec netušim jaký dát, mě a přítelovi se teda líbí jméno Darinka jenže doma už máme Denisku a tak si říkám jestli by to nebylo zvláštní mít doma Denisku a Darinku obě holky od D :think: pak se mi líbí celkem Sára ale jistá si tím jménem nejsem, budu ráda za všechny názory děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
14.11.13 12:13

@MarDen
mi se nahodou libi, kdyz jsou deti na stejne pismeno. a zas tak podobne ty jmena nejsou, aby se to pletlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
14.11.13 12:15

@MarDen Darinka se mi doocela líbí, já osobně chci Agátu nebo Beátu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8056
14.11.13 12:28

Bez problémů dejte Darinu, když se vám líbí… budeš mít doma dvě „Déčka“ ;) Mně to přijde spravedlivý, aspoň nebudou řešit, která má hezčí jméno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
14.11.13 12:43

Darinka je krásné :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat