Mezinárodní jméno pro holčičku - Já Italka manžel Němec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2282
10.3.13 13:56

Ester nebo Edita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
10.3.13 13:57
@Klofánek píše:
Ahoj,
potřebujeme poradit se jménem pro holčičku. Čekáme dvojčátka kluka a holku. Kluk bude Šimon, ale nevíme jméno pro holčičku a chceme, aby to k sobě alespoň trochu pasovalo. Děkuji za názory a rady.

Ester ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
10.3.13 13:57
@Petulinaxx píše:
Ester nebo Edita

Bylas o minutu rychlejší.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klofánek
10.3.13 13:58

V užžším výběru je Sára, Emma, Amy (jenže máme moc české příjmení), Klára.

• Citovat
  • Upravit
74217
10.3.13 13:58

Ester zní k Šimonovi krásně, tak taky přidávám hlas pro Ester :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
10.3.13 14:00

@IvkaH sice mimo téma, ale nedávno se mi zdálo, že jsem si u tebe v popisku četla, že se ti narodila třetí holčička a jmenovala se Ruth :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
10.3.13 14:02

Monika
Simona Šárka

nebo pokud máte rádi literaturu, tak Šimon - Bára (a třetí bude Jindřich :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
10.3.13 14:03
@Klofánek píše:
V užžším výběru je Sára, Emma, Amy (jenže máme moc české příjmení), Klára.

Sára :palec: Hodí se jak melodicky, tak původem jména a samo o sobě je to jméno také hezké a ne tolik dávané..

• Citovat
  • Upravit
3329

Jednoznačně Sára :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
@Amber_1977 píše:
Sára :palec: Hodí se jak melodicky, tak původem jména a samo o sobě je to jméno také hezké a ne tolik dávané..

A ještě jsme se shodly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klofánek
10.3.13 14:04

Ještě se jen mi líbila Justýna, Amálie, Ester, Evelína, Karolína a Anna. Tyhle jsem ani nenavrhovala, protože se bojím, jak mi to bude postupem času vytýkat. Už ji úplně slyším:,, To jste mi museli dát tak debilní jméno?!"

Já si na svoje jméno stěžuji úplně stejně :)

• Citovat
  • Upravit
@Klofánek píše:
Ahoj,
potřebujeme poradit se jménem pro holčičku. Čekáme dvojčátka kluka a holku. Kluk bude Šimon, ale nevíme jméno pro holčičku a chceme, aby to k sobě alespoň trochu pasovalo. Děkuji za názory a rady.

Hned jako první mě napadla Simona 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
@Enoulik píše:
@IvkaH sice mimo téma, ale nedávno se mi zdálo, že jsem si u tebe v popisku četla, že se ti narodila třetí holčička a jmenovala se Ruth :mrgreen:

Pardon za OT :cert: :cert: :cert:
Jak často se plní tvé sny? :think:
To né už mám nakoupené modré věci, Ruth to nebude :twisted: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
10.3.13 14:10
@Klofánek píše:
Ještě se jen mi líbila Justýna, Amálie, Ester, Evelína, Karolína a Anna. Tyhle jsem ani nenavrhovala, protože se bojím, jak mi to bude postupem času vytýkat. Už ji úplně slyším:,, To jste mi museli dát tak debilní jméno?!"Já si na svoje jméno stěžuji úplně stejně :)

Justýna mě taky napadla. :think: Evelína je nádherné jméno, jako pro nějakou vílu, ale Šimon a Evelína mi k sobě prostě nejde.. držela bych se těch původů..
Cca v pubertě ti bude vyčítat, ať jí dáš jakékoli jméno, takže bych to tak neřešila :lol: Já se zase kdysi nemohla smířit s tím, že se jmenuji stejně jako šest dalších holek z celkem šestnácti v naší třídě - tenkrát bych exotiku brala.. Ale to podle mě nesouvisí se jménem jako takovým, ale se sebepřijetím ;)
Zkus se podívat ještě, co jednotlivá jména znamenají (třeba mně se líbila hodně Klaudie, ale znamená to „kulhavá“..), nebo si dohledej někde numerologický rozbor jména.. Máš to jako další perličky pro své rohodování :)

• Citovat
  • Upravit
122
10.3.13 14:15

Mne sa paci Nina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat