Mezinárodní jméno pro holčičku - Já Italka manžel Němec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1183
29.12.12 15:54

Tak to ještě jakž takž jde, třeba vyvdá lepší příjmení a ztratí se to, ale já znám Vivien Píčovou, no fakt nekecám. Se divím, že si rodiče nenechali příjmení buď za svobodna po manželce nebo nezměnili úplně po někom příbuzném v rodině. S tímto by to šlo hladce. Aspoń teda dcerce mohli dát k tomu nějak míň nápadné jméno. Takto bude chudák. :nevim:

@eva420 píše:
Ja uz videla Pamelu Novakovou, coz je do nebe volajici :lol: Nekteri lide vubec nemaji soudnost :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
29.12.12 17:09

Tak to je vazne silenost :lol: Treba si to prijmeni nechali prave schvalne z recese ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
29.12.12 17:19

Tak já mám dost smysl pro humor a jsem hodně tolerantní člověk, ale takovouto recesi bych teda nedala ani náhodou. Ono jim to spíš asi už ani nepřijde, chlap je na to zvyklý od malička a lidi kolem něj taky, navíc v jejich městě je to příjmení - „Píč“ relativně časté, tak už se to nijak neřeší. To se divím spíš té manželce, která to vyvdala, že jí to nevadí. Nebo si to aspoň měla nechat v chlapské podobě nebo dát do anglické podoby, která by foneticky sice zněla stejně „peach“ - broskev a pak i to Vivien by k tomu šlo a nepůsobilo by to tak okatě. :nevim: Si představ, jak se třeba musí někde představovat, tak na to já bych fakt neměla. Ale tak každý jsme nějaký a hlavně, když to nevadí jim. Ale ta dcerka ve škole, to si dovedu představit, co asi zakusí. Děti jsou v tomto nevybíravé. Třebá já se jmenuju Helena a ve škole to bylo hned Helenica-popelnica :lol:, no ale mě to netankovalo, každý jsme tam měli něco. :mrgreen: Takže Vivien si tam asi užije. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kohoutice-makovice
30.12.12 19:20

Co říkáte na jméno pro holčičku Melánie, Dina? :)

• Citovat
  • Upravit
8566
30.12.12 19:23
@kohoutice-makovice píše:

Znám holčičku Melánii - říká se jí Malánka ( mě se moc nelíbí) a holku Dinu neznám, zato znám ale kluka Dina :mrgreen: (Základní tvar Dino nyní 15 let)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
30.12.12 19:55

já na cizí a neobvyklá moc nejsem ale melánie zní hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
30.12.12 19:59

Dina se mi nelíbí, připomíná mi to nevím proč Dumba (toho slona) ale Melánie se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
30.12.12 20:41

Melánie zajímé neobvyklé ale Dina je divné, když si vezmu že se jí bude říkat Dino tak je to jak nějaký dinosaurus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
31.12.12 10:51

Dina :D (to je skoro jak dyna-taková ta pc hra stará :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
31.12.12 10:55

Tak za mě ani jedno bych si nevybrala, to když už, tak spíš Tina, sousedi mají teď miminko Tinu a je fakt, že to k ní sedí a je to i hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
31.12.12 10:58

Strejda má holčičku - Timea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kohoutice-makovice
31.12.12 15:05

Každý má jiný vkus a zrovna Timea se mi nelíbí. Radši mám česká jména a trošku neobvyklá. :D ;)

Např. :)
Klára, Sára, Emma, Lily/ Liliana, Anna, Ester, Markéta, Amanda, Karolína

• Citovat
  • Upravit
kohoutice-makovice
31.12.12 16:26

Ještě jsem si vzpoměla: Angelica, Lara.

• Citovat
  • Upravit
kohoutice-makovice
31.12.12 16:34
Ještě jsem si vzpoměla: Angelica, Lara, Nikki
  • Citovat
  • Upravit
3370
31.12.12 17:28

Melánie je hezké jméno. Dina né, znám voříška, co se tak jmenuje, holčičce bych takové jméno nedala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze