Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
A co aby se jmenovala po tobě-Christel? Vždyť máš krásný jméno ![]()
Manžel dneska přišel s novým objevem pro potenciální další dítě. Tarja. Je to teda jak název pro tavenej sýr:-)))
Amelie, Viola /moje holky/, Lilla, Hortense, Apolline, Clara, Stephanie…
Jinak my máme Lindu. Má německý původ a je vpodstatě celosvětové.
Tak jako první používané ve všech státech (aspoň myslím) mě napadla STELA či STELLA - V německu hrdinka z knihy my děti ze stanice zoo, v česku také frčí a dokonce je i v kriminálce Las Vegas
![]()
hofka píše:
Jinak my máme Lindu. Má německý původ a je vpodstatě celosvětové.
Také mám Lindu, ten původ může prý být ze španělštiny, i z němčiny- není to úplně jisté
Kallkapa píše:
Tak jako první používané ve všech státech (aspoň myslím) mě napadla STELA či STELLA - V německu hrdinka z knihy my děti ze stanice zoo, v česku také frčí a dokonce je i v kriminálce Las Vegas![]()
Ta Stella je krásná- v italštině znamená hvězda, ne?
Já mám Ivonku, ale to je francouzský
![]()
Naše je česky, ale zapíšou samo i Yvonne.
Jinak třeba ta Sofie, Christina, Thea, Margaret, Stella, Klaudie, Bianka, Melinda? (Naše druhá bude Justina
)
Holčičích jmen je krásných spousta, s klukem mám potíž.. ![]()
Mahora píše:
Amelie, Viola /moje holky/, Lilla, Hortense, Apolline, Clara, Stephanie…
Taky máme Amélii
můžu se zeptat jak jí říkáte?My Ami, Ameli, Amel, Meli ale i Amálko, Amísku a Ámosku
Je to opravdu krásné jméno, dobře jsme vybraly
![]()
byron píše:Kallkapa píše:Ta Stella je krásná- v italštině znamená hvězda, ne?
Tak jako první používané ve všech státech (aspoň myslím) mě napadla STELA či STELLA - V německu hrdinka z knihy my děti ze stanice zoo, v česku také frčí a dokonce je i v kriminálce Las Vegas![]()
Ano je to hvězda =o)
Christel
Já mám dvě holky Stellu a Lauru ![]()
V Německu hodně pracujem a jezdíme tam, všichni mi říkají že jsme dal univerzální jména a že se ve světě neztratí ![]()