Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dalsi co ma potrebu a touhu se prostrednictvim svyho decka odlisovat? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, nechci zakládat novou diskuzi, tak se ptám tady.Jak se vám líbí jméno Odetta ke klasickému českému příjmení?
Prosím o zachování anonymu, mám tu známé.
Nelíbí se mi to jak k českému, tak i cizímu příjmení, promin.
@Jogrr píše:
Dalsi co ma potrebu a touhu se prostrednictvim svyho decka odlisovat?
Možná ![]()
Znám lidi, kterým se nedávno narodil kluk a dali mu jméno Servác
chudák kluk ![]()
@Jančakecalka píše:
Možná
Znám lidi, kterým se nedávno narodil kluk a dali mu jméno Servácchudák kluk
Znám Pankráce, tak ještě najdeme Bonifáce a máme to komplet
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, nechci zakládat novou diskuzi, tak se ptám tady.Jak se vám líbí jméno Odetta ke klasickému českému příjmení?
Prosím o zachování anonymu, mám tu známé.
Odeta, proč ne. Ale psáno česky, jinak bude chudák pořád oznamovat „Odetta s dvěma té“
Zajímalo by mě, jak byste jí říkali? Mně osobně se to jméno moc nelíbí. Zní mi to jako Odulka
Ale proti gustu. Když už míříte tímto směrem, české ještě originálnější jméno by byla Otýlie nebo Tekla ![]()
Je to jako Šarlota, vzdáleně to zní i jako Aneta, takže klidně to k českému příjmení dej. Spíš mi přijde jako opruz ta dvě T, že to pak bude všude muset zdůrazňovat.
Ke zmíněné Vopičkové nejde nic, nevím, proč se vždycky argumentuje tou. ![]()
Mne se toto jmeno nelibi, ale neni nijak vystredni a klidne bych ho dala. Cesi jsou se jmeny pri zdi a odlisnost je casto trnem v oku, ale kvuli tomu bych se vysneneho jmena nevzdala.
@Litta píše:
Je to jako Šarlota, vzdáleně to zní i jako Aneta, takže klidně to k českému příjmení dej. Spíš mi přijde jako opruz ta dvě T, že to pak bude všude muset zdůrazňovat.
Ke zmíněné Vopičkové nejde nic, nevím, proč se vždycky argumentuje tou.
Presne, jsou jmena, u kterych je to fuk a nevim, proc dat k „blbemu“ prijmeni (nechci se nikoho dotknout) jeste nejake konvencni fadni jmeno.
V dnešní době má už tolik dětí nezvyklá jména, že by se až tak neodlišovala…mně spíš vadí netypické jméno k typickému českému příjmení, to působí jako pěst na oko mnohem víc…
Neni špatný
,ale taky by me zajimalo jak by se ji domacky rikalo, zvlášť výstřední mi nepřijde ![]()