Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
jj snažím se být klidná, ale ten doktro si to mohl odpustit no ![]()
ať je klidně velký - hlavně aby byl zdravý a v pořádku
![]()
maminky moc prosím jak by jste říkali svému chlapečkovi se jménem Barnabáš do toho jména jsem se uplně zamilovala,– > myslím nějaké zdrobnělinky za každý nápad budeme vděční:-) ![]()
Si koukala vcera na vymenu,co??
Asi Barny,Barnousi,Barnysku,Barnabi,Barnousi a jak se znam rikala bych mu i Berte a Bertiku..Pokud to jmeno das,tak postupem casu najdes tolik zdrobnelin,ze budes hledet.. ![]()
uz tu výměnu chápu… nene to jméno miluji už dlouho jen jsem neměla odvahu ho sdělit manželovi:-)) koukali jsme že od roku 1918 se narodilo v ČR jen 110 barnabášků z toho 7 MINULÝ ROK , tak me prekvapilo že zrovna ve výměně na něho narazili…
takze jen náhoda ne inspirace:-)
co říkáte na celé jméno Barnabáš Čadek???
holčičku máme viktorku taky by mě před porodem nenapadlo že z ní jednou budeme mít Viktorietku ještě delší oslovení než originál:-)
@abisek píše:
uz tu výměnu chápu… nene to jméno miluji už dlouho jen jsem neměla odvahu ho sdělit manželovi:-)) koukali jsme že od roku 1918 se narodilo v ČR jen 110 barnabášků z toho 7 MINULÝ ROK , tak me prekvapilo že zrovna ve výměně na něho narazili…takze jen náhoda ne inspirace:-)
co říkáte na celé jméno Barnabáš Čadek???
Mně to k sobě jde.Žádnej problém.
tak to vypadá že nakonec vyhraje Štěpán Čadek:-)to nezní špatně což???
![]()
Barnabášek je vážně nádherné.. Říkala bych Bárny
Ovšem mě neprojde.. Už jsem to zkoušela a neprojde mi ani ve verzi Barney
Tak zase nic ![]()
@Bella29 píše:
Já bych se teda vyhla jménům,která mají na konci k(Patrik,Dominik),protože když to potom vyslovíš nahlas,tak je to na zakoktání,taky máme příjmení na K a když jsem si ty jména zkoušela vyslovit,tak to jde fakt hůř.Já hrozně chtěla Eliáše,taky není tak často dávaný,ale u manžela neprošel,nakonec máme Robina a jsme jediní široko daleko a exotický to zase neníJinak Tadeáš je hezký,mě se možná víc líbí Tobiáš,ale poslechni svůj instinkt,co se ti líbí
Taky máme Robina ![]()
Ahoj,
za mě by teda vedl Šimon a Matěj. Určitě bych ale nedávala jméno s R, už by to na mě působilo hodně tvrdě ![]()