Jméno pro chlapečka, jaké poradíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14475
29.7.11 19:12

Richard Pavlát k sobě pasuje náramně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.7.11 20:50
Barča K píše:
Ahoj holky chtěla by jsem od vás radu tedy spíše co by se vám líbilo za jméno k příjmení Králová pro chlapečka? Je u mě největší favorit Tadeaš co na to říkáte? :)

Ahoj, Tadeášek je moc krásné jméno, také se mi líbí :palec: . A i moc hezky pasuje k příjmení Král. Můj muž teď říká, že nejhezčí jméno pro kluka je Patrik (chtěl by Patrika :cry: ) a mě se nejvíc líbí Alex (je to jméno mého kamaráda s Kypru, kdybych čekala kluka, tak si prosadím jméno Alex).
Jaké jméno se líbí tvému partnerovi? Má nějaké výhrady proti Tadeáškovi? My máme souseda a jmenuje se Jiří Král :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
29.7.11 23:34

Ahoj!Richard je moc hezky a k prijmeni Pavlat urcite jde..Me by se libilo i Jakub Pavlat.Stastnou ruku pri vyberu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
29.7.11 23:42

taky mame risu.ale co tak tibor pavlat? zda se me to zajimave a neni caste…rychly porod preje iva!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
29.7.11 23:44

tak dej pak vedet,co jste vybrali,ja jsem baba zvedava… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
29.7.11 23:48

My máme ŠIMONKA :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aki
1280
13.9.11 13:27

Nakonec je to opravdu Richard. Po porodu jsme usoudili, že mu to jméno pasuje, se 4kg potřeboval pořádné jméno. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dáška32
6.11.11 18:46

Jméno??

Ahojky holky, potřebuju inspiraci..Jaký jméno se vám hodé k příjmení Řehák-Řeháková? Čekáme dvojčátka* Dáša :-D

• Citovat
  • Upravit
4162
20.2.12 16:06

Poradí někdo mně, kdyby měl Ríša brášku, jaké jméno by se hodilo? :nevim:

Aki píše:
Nakonec je to opravdu Richard. Po porodu jsme usoudili, že mu to jméno pasuje, se 4kg potřeboval pořádné jméno. :mrgreen:

My jsme rádi, že to u vás Richard vyhrál. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
20.2.12 18:37

Tadeáš je krásný jméno! Taky se mi líbí, ale manželovi ne. :roll: Když se ti fakt líbí, neřešila bych to a dala ho. Netluče se to, je to takový normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
20.2.12 18:48

Ahoj maminky :mavam:
omlouvám se, že se vám cpu do diskuze, ale chtěla bych znát váš názor na jméno které jsme vybrali s přítelem pro našeho prvorozeného syna..... děkuji moc za názory :-) takže měl by to být NICOLAS WILTSCH

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
20.2.12 18:54
Lucka91 píše:
omlouvám se, že se vám cpu do diskuze, ale chtěla bych znát váš názor na jméno které jsme vybrali s přítelem pro našeho prvorozeného syna..... děkuji moc za názory :-) takže měl by to být NICOLAS WILTSCH

Nicolas je hezké jméno a k cizímu příjmení se hodí. :palec:
Třeba Nicolas Novák by bylo blbý. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
20.2.12 18:57
ceadynka04 píše:
Lucka91 píše:

děkuji moc :kytka:

Nicolas je hezké jméno a k cizímu příjmení se hodí. :palec:
Třeba Nicolas Novák by bylo blbý. :lol:

právě kvůli příjmení jsme vybírali nějaké ne moc české :-)

Příspěvek upraven 20.02.12 v 18:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
20.2.12 18:57

Ja mela Nicolase taky na seznamu, ale prave k tomu prijmeni s hacky se nam moc nehodilo, takze k vam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
20.2.12 18:59
martext píše:
Ja mela Nicolase taky na seznamu, ale prave k tomu prijmeni s hacky se nam moc nehodilo, takze k vam :palec:

děkuji
ptám se protože pár lidí v našem okolí nám říká že to jméno je hrozné a že to bude chudák kluk že se mu budou smát tak jsem tak znejistěla…na tom jméně jsme se s přítelem hned shodli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze