Jméno pro chlapečka, jaké poradíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
11.6.11 12:49

Já znám Tomáše Krále a sedí mi to výborně :wink:

Ale ten Maxmilián se mi líbí taky, pak Benedikt, Viktor mě teď napadl, sice nechcete R ale Viktor Král - och! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
11.6.11 12:54

To zní také úžasně ale stejně prozatím favoriti jsou Tadeáš, Maxmilián, Tomáš, Benjamínek, Richard a dále počkám co ještě někdo napíše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
12.6.11 08:21

Znám Tomáše Krále, Richarda Krále a Jindřicha Krále. Poslední zmiňovaný se představuje jako Král Jindřich a nemá to chybu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
12.6.11 17:37

šimon král a štěpán král je nejlepší

• Citovat
  • Upravit
2795
21.6.11 23:33

Ahojky, tak napíšu taky svůj názor, taky se mi moc k tomu příjmení líbí jméno Richard, Ríša Král, máme doma taky Ríšu :palec: já nejdřív měla vybraného Lukáška, ale manžel začal mluvit o Ríšovi, že to je jméno bojovníka, a měl pravdu, opravdu doma máme vyrtouženýho bojovníčka, něco na tom bude a sem nakonec ráda, že máme doma Ríšu a né Lukáška, těch je moc a Ríšu zase moc není, a sedí k příjmení taky nám :palec:já bych volila k tomu příjmení Richarda, opravdu to zní moc pěkně, je to na Tobě, máš z čeho Barčo vybírat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikamayerova
23.6.11 18:24

Krásný den,
my jsme taky dlouho nevěděli jaké jméno dát synkovi.Nakonec vyhrál Daniel. Být Vámi,položím si otázku,zda.li bych raději pravé české jméno nebo nějaké netradiční. A podle toho pak hledala.Tadeášků je teď všude plno a když by jste na něj volala,znělo by to nejspíše :„Tady“ aby to bylo zkrácené…často se teď dává i Tobyas nebo Tobyáš a volání :„Toby“ zní lépe.Na internétu je spoustu stránek,kam si můžete zadat např:„netradiční jména pro kloučka“ at. a pak si udělat soupis těch nejhezčích.Vzhledem k tomu,že máte hned za začátku v přijmení R,volila bych spíše jednodušší jméno.Bez R.Ale jak myslíte Vy:-)

• Citovat
  • Upravit
225
23.6.11 18:46

Moc vám děkuji potěšilo mě kolik jste mi poslali návrhů ale nakonec jsem se rozhodla tedy ještě né úplně ale mezi dvěma alesponn ted zůstanu byly tu už zminována a jsou to jména Maxmilián a Benjamín hlavnně také kvůly to R to by se špatně říkálo sama to vím sama v celém jméně i s příjmením mám tři R a tak pro chlapečka nechci a aby tam spíše bylo :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2795
25.6.11 13:48

Ahojky maminky.
Barčo nemáš zač, my rádi pomůžeme :palec:
Tak my jsme se taky báli stím R, že by malej ráčkoval a bum, svoje jméno umí krásně říct od 15 měsíců a příjmení totéž, takže naštěstí stím problém nemáme :lol: jména jak píšeš jsou taky pěkný :palec: uvidíš jak nakonec se rozhodnete a kdy se má mimísek narodit ? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
25.6.11 15:19

Ahojky, vím že rádi pomůžete a těší mě to :) tak termín mám až 26.října takže si ještě počkám ale mám ráda když si to radši všechno dopředu připravím a nebudu muset pak všechno shánět a hlavně jméno pak vymýšlet už jsou alespon jen dva favority což je lepší na rozhodnutí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
26.6.11 13:55

A nemohl by být Benjamín jen Ben? :-)To je fakt pěkný jméno, ale Benjamín je zvláštní, hlavně na dospělýho chlapa…neumím si představit statnýho chlapa jak se mi představuje jako Benjamín :) Ale to je asi jen můj problém. Takže z toho důvodu asi spíš Maxmilián.

• Citovat
  • Upravit
8566
26.6.11 19:53
SandraM píše:
A nemohl by být Benjamín jen Ben? :-)To je fakt pěkný jméno, ale Benjamín je zvláštní, hlavně na dospělýho chlapa…neumím si představit statnýho chlapa jak se mi představuje jako Benjamín :) Ale to je asi jen můj problém. Takže z toho důvodu asi spíš Maxmilián.

Jestli může být jen Ben nevím, (myslím si, že jo) ale Ben se říká i BENEDIKTOVI, nemusí to být Benjamín :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aki
1280
29.7.11 18:12

Dlouhou dobu přemýšlím nad založením diskuse, nemůžeme pro našeho druhého synka vybrat jméno. Jelikož mám za 2 dny termín, obracím se na Vás. Snad se někdo na tuto oživenou diskusi podívá a odpoví :wink: .
Příjmení Pavlát, brášku má Matyáše. Chlapi v nejbližším okolí se jmenují Marek, Radim, Rudolf, Petr, Radek, Milan.
Nechci žádnou divočinu ani nejčastější jméno. Dlouho jsme zvažovali Štěpána, momentálně lehce vede Richard. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
29.7.11 18:14

Aki Richard je pěkný jméno..Ríša, Ríšánek, Rik, Riky..jj, to zní dobře, ještě mě docela sedí k příjmení Kryštof :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
29.7.11 18:21

Ahoj, kombinace Štěpán Pavlát se mi moc nelíbí - všechno takové měkké. Richard Pavlát se mi naopak líbí moc :palec: R je prostě R :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aki
1280
29.7.11 18:34

Právě pro tu měkkost jsme Štěpána vyřadili..
U prvorozeného jsme měli jasno hned, ale teď mě nedokázalo zaujmout žádné. Jedině ten Richard, je to jméno pro pořádného chlapa :wink: .
Kryštof byl taky ve výběru, ale nějak to není ono.

Ještě nemám ani vyplněný formulář do porodnice. Zatím jsme si řekli, že ho pojmenujeme až po porodu, podle toho, co se k němu bude hodit. Třeba to nakonec bude Florián :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze