Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky, stále se nemůžeme dohodnout na jméně pro holčičku, pokud to teda vůbec bude holčička
A docela se mi líbi Ella.. no a chtěla jsem se zeptat, zda je nutné jít někam na matriku nebo ke schválení? ![]()
Děkuji za rady
Jméno Ella už je v kalendáři-16.března. Takže určitě nikam chodit nemusíte
, je schválené.
přesně tak,my tohle jméno máme jako variantu pro holčičku-jméno jsem si zamilovala
je krásný a je možné ho psát i s jedním L,ale to mi přišlo takové holé
aky jsme chtěla Ellu ale nakonec jsme se s přítelem schodli na ELišce protože se to víc hodí k příjmení:-)
ALe stejně jí budu říkat ELi ![]()
Já jsem právě listovala dneska kalendářem a asi jsem ho přehlédla..
Já bych právě také chtěla se dvěma l, jelikož se mi s tím jedním až tak nelíbí, přesně jak píšeš, takové holé ![]()
Holky, teda nevím o tom že by byla ELLA v kalendáři…16.3. mám Elena/ Herbert ale doma máme holčičku jménem Elen a nikam na matriku jsme nemuseli…
Elen jsem měla vybranou právě předtím, ale nějak mi u manži neprošla ![]()
já mám právě za to,jestli se to neslaví na tu Elenuto je dobrý,máme vybrané a zapsané jméno,ale svátek sme neřešili
![]()
Xhnip píše:
Holky, teda nevím o tom že by byla ELLA v kalendáři…16.3. mám Elena/ Herbert ale doma máme holčičku jménem Elen a nikam na matriku jsme nemuseli…
Ell je v poslední době jak metele - jenom v naší diskuzi jsou dvě (myslím děti, ne maminky) ![]()
jééé u mne je Ella také jedna z možností:)a taky jsem se bála, že se to bude muset řešit přes matriku. Super, že ne:)
Xhnip píše:
my máme teda chlapečka, ale Elen je náádherný jméno ![]()
Verči od manžela neteř má Ellu taky.ale pro mě je to stejnak Eliška.Ella je moc tvrdé ![]()