Jméno Ella

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kattynka000
3.6.16 22:16

Holky obnovuji :-)

Jsem trochu jelen z těch dat, našla jsem 3 svátky, 19.2, 16.3 a 18.8, kdo máte doma Ellu, prosím, kdy je tedy ten oficiální svatek?:) Mám jen ten jednojmenný kalendář a tam jsem ji vůbec nenašla :-) díky

• Citovat
  • Upravit
11117
3.6.16 22:52

Myslism, ze si muzes uplne v klidu vybrat. ve vetsine kalendaru neni vubec a nekde je 19.2., nekdo 16.3. a nekdo to bere podle jednojmeneho, ze to je od Heleny - srpen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
3.6.16 23:08

@Kattynka000 My mame doma take Ellu, take jsem ji v kalendari nasla vickrat, ale volala jsem na matriku kdy ho ma oficialne a mi pani rekla, ze 16.3. :) :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.6.16 06:51

Ja mam devitimesicni Ellu. A slavime take 16.3 - Ella, Elena. A rikala jsem si, jak je to super jmeno, ze moc holcicek s timto jmenem neznam a najednou jsou s nami na plavani tri :-) Ja spis resim zdrobnelinu od toho jmena. Male rikam Ellinko, ale ostatni casto Elenko, protoze berou, ze je Ella odvozena od Eleny. Take se Vam to stava?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
4.6.16 07:51

@Kattynka000 vyber si ;) já bych asi slavila 16.3 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
4.6.16 08:47

@lukuba Tak u nas v okoli zatim zadna Ella neni ( jen kamarad ma psa Elu :lol: :lol: :lol: :lol: ) Jinak take male rikame Ellinko, Elco, Elisek a kdyz zlobi tak je to Ella :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.6.16 08:56

Presne :-) Kdyz se cachta psovi v piti, je to Ella. Zarazi se, podiva se a cachta se dal :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze