Dvě jména u holčičky - podělte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17058
14.7.11 10:26

Sofie Nella i Sofie Ellen jsou krásné :palec: Ale já osobně bych do toho asi nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
14.7.11 11:02

Jenže máme blbé příjmení :think: Barutiak Barutiaková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
14.7.11 11:07
Monika H. píše:
Sofie Nela Holá … něco mi tam nesedí :think:
Co Sofie Alexandra Holá?

Dobrý postřeh… Sofie Nela Holá by bylo takový moc stroze krátký, to Sofie Alexandra Holá zní mnohem líp! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
14.7.11 12:32

Mně k tomu příjmení nesedí asi nic, bude prostě jen Sofinka. I když prcek mi tu tvrdí že chce Gábinku, podle médi Pů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.11 16:47

My máme holčičku (dnes 7 týdnů) a jmenuje se Emma Natálie :wink: Druhý jméno jsme jí dali hlavně kvůli příjmení, ke kterýmu se jméno Emma moc nehodilo. Druhý jmého jsme vymysleli až den před porodem :-P Já chtěla Emma Sofie, bohužel mi to neprošlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
14.7.11 18:27

U nás-u přítele taky Sofie neprošla :think: ale tak uvidíme. Ještě pořád nevím co by se hodilo k Nelince :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
14.7.11 18:31

Necetla jsem diskusi, ale ja vzdycky chtela Nelu. Nakonec mame Julii a Violu.
V prvnim tehotenstvi jsem diteti rikali Junela(nevim, jak to manzel napadlo) a tak jsem chvili premyslela, ze bych dala Julie Nela(mame i prijmeni, ktere se k obema jmenum hezky hodi) a mohli bychom ji dal rikat Junela. Ale manzel nesouhlasil, tak mame jen Julii.
Podruhe uz mi prislo, ze je v mem okoli Nel moc, tak mame Violu.O druhem jmenu uz jsem nepremysleli, aby to Julii nebylo lito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
14.7.11 18:35

No právě, já to chci už jen z toho důvodu, že první dcera má dvě.Ale třeba to bude kluk :palec: aspon bych nemusela nad tím tak přemýšlet :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
14.7.11 22:36
Meredit píše:
Mně k tomu příjmení nesedí asi nic, bude prostě jen Sofinka. I když prcek mi tu tvrdí že chce Gábinku, podle médi Pů :lol:

Tak to máš vyřešené - Sofie Gabriela Holá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jajinka111
11.8.11 12:27

Ahojky my jsme dali Elen Lea a říkáme ji tím prvním (Elenko, Elí, Ello)

• Citovat
  • Upravit
4373
11.8.11 12:33

Ahojky, to je hezké. Já mám v zásobě pár kombinací. Nela je u nás jasná, ale pořád nevíme co to druhé :think: Nela Elen, Rozálie Nela, Nela Rozálie, Sofie Nela, Nela Sofie. Nevím v jakém pořadí :nevim: poradíte? Hodí se to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jajinka111
11.8.11 12:47
ManDarinka90 píše:
Ahojky, to je hezké. Já mám v zásobě pár kombinací. Nela je u nás jasná, ale pořád nevíme co to druhé :think: Nela Elen, Rozálie Nela, Nela Rozálie, Sofie Nela, Nela Sofie. Nevím v jakém pořadí :nevim: poradíte? Hodí se to?

fff
z toho se mi nejvce líbí Nela Sofie :-) Nela Rozálie se mi zdá dlouhé už, Sofie Nela je taky pěkné musíš si hlavně ujasnit které se ti nejvíc líbí jako první protože ji budeš říkat tím prvním jménem to duhé je spíš jen na ozdobu :-D

• Citovat
  • Upravit
Jajinka111
11.8.11 12:51

No u nás vyhrála Elenka Lea protože to je netypické a nemá to moc holčiček, takže po prvním dítěti kdy jsem to netrefila a dala jméno co má každý 5 dítě, jsem ted byla už opatrná a tuto kombinaci naám lidi chválí, že to krásně k sobě jde, a líbí se to…jen občas na uřadech na nás starší uřednice koukaj jako zvláštně když má malá dvě jména :lol:

• Citovat
  • Upravit
Jajinka111
11.8.11 12:52

A jinak hezké je i SOFIE Ellen :lol:

• Citovat
  • Upravit
466
11.8.11 13:17

Sestra moja čaká dievčatko, má muža zo Španielska o on chcel hrozne moc meno Barbara ale sestre sa to moc nepáčilo,pretože ja som Barbora,tak aby bolo aj po jeho voli a bol spokojný vymyslela si dve mená: Kiara-Barbara :wink:

Příspěvek upraven 14.08.11 v 11:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko