Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Sofie Nella i Sofie Ellen jsou krásné
Ale já osobně bych do toho asi nešla.
Monika H. píše:
Sofie Nela Holá … něco mi tam nesedí
Co Sofie Alexandra Holá?
Dobrý postřeh… Sofie Nela Holá by bylo takový moc stroze krátký, to Sofie Alexandra Holá zní mnohem líp! ![]()
Mně k tomu příjmení nesedí asi nic, bude prostě jen Sofinka. I když prcek mi tu tvrdí že chce Gábinku, podle médi Pů ![]()
My máme holčičku (dnes 7 týdnů) a jmenuje se Emma Natálie
Druhý jméno jsme jí dali hlavně kvůli příjmení, ke kterýmu se jméno Emma moc nehodilo. Druhý jmého jsme vymysleli až den před porodem
Já chtěla Emma Sofie, bohužel mi to neprošlo ![]()
U nás-u přítele taky Sofie neprošla
ale tak uvidíme. Ještě pořád nevím co by se hodilo k Nelince ![]()
Necetla jsem diskusi, ale ja vzdycky chtela Nelu. Nakonec mame Julii a Violu.
V prvnim tehotenstvi jsem diteti rikali Junela(nevim, jak to manzel napadlo) a tak jsem chvili premyslela, ze bych dala Julie Nela(mame i prijmeni, ktere se k obema jmenum hezky hodi) a mohli bychom ji dal rikat Junela. Ale manzel nesouhlasil, tak mame jen Julii.
Podruhe uz mi prislo, ze je v mem okoli Nel moc, tak mame Violu.O druhem jmenu uz jsem nepremysleli, aby to Julii nebylo lito.
No právě, já to chci už jen z toho důvodu, že první dcera má dvě.Ale třeba to bude kluk
aspon bych nemusela nad tím tak přemýšlet ![]()
Meredit píše:
Mně k tomu příjmení nesedí asi nic, bude prostě jen Sofinka. I když prcek mi tu tvrdí že chce Gábinku, podle médi Pů
Tak to máš vyřešené - Sofie Gabriela Holá ![]()
Ahojky my jsme dali Elen Lea a říkáme ji tím prvním (Elenko, Elí, Ello)
Ahojky, to je hezké. Já mám v zásobě pár kombinací. Nela je u nás jasná, ale pořád nevíme co to druhé
Nela Elen, Rozálie Nela, Nela Rozálie, Sofie Nela, Nela Sofie. Nevím v jakém pořadí
poradíte? Hodí se to?
ManDarinka90 píše:
Ahojky, to je hezké. Já mám v zásobě pár kombinací. Nela je u nás jasná, ale pořád nevíme co to druhéNela Elen, Rozálie Nela, Nela Rozálie, Sofie Nela, Nela Sofie. Nevím v jakém pořadí
poradíte? Hodí se to?
fff
z toho se mi nejvce líbí Nela Sofie
Nela Rozálie se mi zdá dlouhé už, Sofie Nela je taky pěkné musíš si hlavně ujasnit které se ti nejvíc líbí jako první protože ji budeš říkat tím prvním jménem to duhé je spíš jen na ozdobu ![]()
No u nás vyhrála Elenka Lea protože to je netypické a nemá to moc holčiček, takže po prvním dítěti kdy jsem to netrefila a dala jméno co má každý 5 dítě, jsem ted byla už opatrná a tuto kombinaci naám lidi chválí, že to krásně k sobě jde, a líbí se to…jen občas na uřadech na nás starší uřednice koukaj jako zvláštně když má malá dvě jména ![]()
Sestra moja čaká dievčatko, má muža zo Španielska o on chcel hrozne moc meno Barbara ale sestre sa to moc nepáčilo,pretože ja som Barbora,tak aby bolo aj po jeho voli a bol spokojný vymyslela si dve mená: Kiara-Barbara ![]()
Příspěvek upraven 14.08.11 v 11:37