Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Štěpánka Pecinová se mi líbí ![]()
Jinak se jménem neporadím, já jsem zoufalá
Ještě nevíme, co to bude, máme na kluka a na holku prostě nic není
Včera jsem přečetla celou Knappovou a prostě nic ![]()
my máme Petru ale příští holčička bude Barborka
poku teda někdy bude
ahojda
já myslím že Štěpánka se hodí
, k vašemu příjmení se myslím hodí většina jmen a navíc u holčičky se dá očekávat že se stejně vdá a bude mít úplně jiné ![]()
No právě.
Pro kluka jsme měli jméno vybraný hned a teď sedim a přemýšlim nad holčičkou.
mě napadla Anna, ale Aniček je teď dosti. Štěpánka je krásné jméno a k Vašemu příjemní mi sedí ![]()
Ahoj, my máme podobné příjmení a já bych moc chtěla Alžbětu. Jenže mám termín na konci listopadu a to je dost blízko sebe… Další vybrané je Anežka a mě se pak ještě líbí Lída (ale ne Ludmila).
hofka píše:
Zase se vytasím s naší volbou. Linda:-)
Linda se mi taky líbí, ale máme ji v rodině. ![]()
Lindu jsem nadhodila, aniž by se mi extra líbila, že by měli se Samíkem stejně svátek - ale MM se tomu jenom smál
![]()
Štěpánka je krásný. Akorát ten anonymní dotaz trošku ztrácí smysl, když uvedeš příjmení:-)) Angui, a co třeba Margareta Pečlivá Výslovnost
. Nebo Anežka? Nebo Tonička? Sibyla?
Altche píše: Štěpánka je krásný. Akorát ten anonymní dotaz trošku ztrácí smysl, když uvedeš příjmení:-)) Angui, a co třeba Margareta Pečlivá Výslovnost. Nebo Anežka? Nebo Tonička? Sibyla?
Já jsem nemyslela známí, ale aby to nevěděli tady.
Sybila je kásný jméno.
![]()
Štěpánka Pecinová je dobrá kombinace
Mě hned k tomu příjmení napadlo Dagmar Pecinová:-) Dále pak Lada Pecinová, Šárka Pecinová, Dita Pecinová, Soňa Pecinová…atd. Tyhle jména se ted skoro nedávají a nejsou ani exotická.
Ahoj předem se omlouvám za anonym, ale nechci aby někdo věděl, že čekáme holčičku.
Zatim se mi moc líbí Štěpánka, ale navim jak by se hodilu k našemu příjmení. 
Chtěla bych poradit jaké jméno by se hodilo k příjmení Pecinová. Chtěla bych nějaké jméno které se moc nepoužívá a přitom není moc exotické.