Jméno pro holčičku, které není exotické, ale ne příliš používané

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.7.11 13:01

Jméno pro holčičku

Ahoj předem se omlouvám za anonym, ale nechci aby někdo věděl, že čekáme holčičku. :wink:
Chtěla bych poradit jaké jméno by se hodilo k příjmení Pecinová. Chtěla bych nějaké jméno které se moc nepoužívá a přitom není moc exotické. :roll: :-) Zatim se mi moc líbí Štěpánka, ale navim jak by se hodilu k našemu příjmení. :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1469
14.7.11 13:05

Mě napadla hned Barborka :-) ,Klárka :-) ,Eliška :-) a Karolínka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.7.11 13:06

Štěpánka Pecinová se mi líbí :palec:

Jinak se jménem neporadím, já jsem zoufalá :lol: Ještě nevíme, co to bude, máme na kluka a na holku prostě nic není :roll: Včera jsem přečetla celou Knappovou a prostě nic :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
14.7.11 13:06

my máme Petru ale příští holčička bude Barborka :-) poku teda někdy bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
14.7.11 13:07

ahojda
já myslím že Štěpánka se hodí :palec: , k vašemu příjmení se myslím hodí většina jmen a navíc u holčičky se dá očekávat že se stejně vdá a bude mít úplně jiné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.11 13:08

No právě. :roll: Pro kluka jsme měli jméno vybraný hned a teď sedim a přemýšlim nad holčičkou.

• Citovat
  • Upravit
777
14.7.11 13:08

Štěpánka Pecinová…myslím,že si to pravé našla :-D :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
14.7.11 13:09

mě napadla Anna, ale Aniček je teď dosti. Štěpánka je krásné jméno a k Vašemu příjemní mi sedí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
14.7.11 13:09

Ahoj, my máme podobné příjmení a já bych moc chtěla Alžbětu. Jenže mám termín na konci listopadu a to je dost blízko sebe… Další vybrané je Anežka a mě se pak ještě líbí Lída (ale ne Ludmila).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
14.7.11 13:23

Zase se vytasím s naší volbou. Linda:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.11 13:28
hofka píše:
Zase se vytasím s naší volbou. Linda:-)

Linda se mi taky líbí, ale máme ji v rodině. :roll:

• Citovat
  • Upravit
50725
14.7.11 13:28

Lindu jsem nadhodila, aniž by se mi extra líbila, že by měli se Samíkem stejně svátek - ale MM se tomu jenom smál :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
14.7.11 14:36

Štěpánka je krásný. Akorát ten anonymní dotaz trošku ztrácí smysl, když uvedeš příjmení:-)) Angui, a co třeba Margareta Pečlivá Výslovnost :-D . Nebo Anežka? Nebo Tonička? Sibyla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.11 14:51
Altche píše: Štěpánka je krásný. Akorát ten anonymní dotaz trošku ztrácí smysl, když uvedeš příjmení:-)) Angui, a co třeba Margareta Pečlivá Výslovnost :-D . Nebo Anežka? Nebo Tonička? Sibyla?

Já jsem nemyslela známí, ale aby to nevěděli tady. :lol: Sybila je kásný jméno. :palec: :think:

• Citovat
  • Upravit
50122
14.7.11 14:52

Štěpánka Pecinová je dobrá kombinace :-) Mě hned k tomu příjmení napadlo Dagmar Pecinová:-) Dále pak Lada Pecinová, Šárka Pecinová, Dita Pecinová, Soňa Pecinová…atd. Tyhle jména se ted skoro nedávají a nejsou ani exotická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze