Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Sybila (Sibyla?) .. pod tím si představím cikánku, holt věštkyně:-)
hofka píše:
Sybila (Sibyla?) .. pod tím si představím cikánku, holt věštkyně:-)
A hlavně nevim jak by ji říkala zdrobněle. Napadá mě jenom Siby.
![]()
Já mám holky dvě - Anetu a Beátu. Ale ta Štěpánka se mi taky líbí ![]()
Štěpánka je krásný - chtěla jsem pro naši holčičku. Bohužel, přítelova ex. je Štěpánka, má s ní šílené problémy, tak o otm nechtěl ani slyšet!
A ke jménu Pecinová to jde moc pěkně!!!
Ahoj, co se týče „souhry“ s příjmením, moc bych to neřešila, je to o zvyku.
Mě osobně se Štěpánka moc nelíbí - zní pořád jako zdrobnělina.
My třeba máme, kdyby to byla holčička Radku - mě se líbí a není jich moc. Pak se ještě moc nedává Milena, Mirka, Pavlína, Romana … výběr je velký, záleží, co se ti líbí ![]()
Přeji šťastný výběr.
Ta, kterou mám na mysli, je Sibyla. Stejně jako Anežka a Tonička jsou to postavy z knížek, holky - z těch samých, odkud je Angua:-)))
mě napadla Nina.. tu jsme chtěli my.. ale máme Michaela.. možná někdy příště.. ![]()
Já bych asi nedala Štěpánku, ale Štěpánu.
Hlavně kvůli tý zdrobnělině.
ahojky, tak mě napadla Martina
Jinak si myslím, že k vašemu příjmení jdou všechna jména
ale já osobně bych Štěpánku, ani Štěpánu nedala… nelíbí se mi to. Ale to je na každém ![]()
Sibuško:-)))
weruuunka píše:hofka píše:A hlavně nevim jak by ji říkala zdrobněle. Napadá mě jenom Siby.
Sybila (Sibyla?) .. pod tím si představím cikánku, holt věštkyně:-)![]()
Štěpánka je krásný, k Pecinová se hodí
Mě hned napadlo Jitka a pak po chvíli Šárka
Důvod nevím, prostě mě to napadlo ![]()
Třeba ta Linda nebo Šarlota či Naomi, to by se nehodilo, k tomu českýmu příjmení, ale Štěpánka gut ![]()
A co máte pro kluky??, já mám teda opačný problém, naopak pro kluka mě nic nenapadá… ![]()
emocuc.polymorf píše: Štěpánka je krásný, k Pecinová se hodíMě hned napadlo Jitka a pak po chvíli Šárka
Důvod nevím, prostě mě to napadlo
Třeba ta Linda nebo Šarlota či Naomi, to by se nehodilo, k tomu českýmu příjmení, ale Štěpánka gutA co máte pro kluky??, já mám teda opačný problém, naopak pro kluka mě nic nenapadá…
Pro kluka jsme měli Tiborka.
Šárek znám hodně a jitka se mi nelíbí. ![]()
Altche píše:
Ta, kterou mám na mysli, je Sibyla. Stejně jako Anežka a Tonička jsou to postavy z knížek, holky - z těch samých, odkud je Angua:-)))
Víš, že mě Sibyla taky napadla…? Ale mít Samuela a Sibylu je možná přece jenom trochu moc
Já pořád doufám, že Elániovi zplodí do mého porodu nějaké další dítě vhodného pohlaví
![]()
Altche píše: Štěpánka je krásný. Akorát ten anonymní dotaz trošku ztrácí smysl, když uvedeš příjmení:-)) Angui, a co třeba Margareta Pečlivá Výslovnost. Nebo Anežka? Nebo Tonička? Sibyla?
Jé, tento příspěvek jsem přehlédla
Toničku mi drahý zamítl, že by jí říkal Tondo
Jako chtěla jsem z Pratchetta, ať se to hodí, ale co dát? Esmeralda - to si každý vybaví tu slepou, zelenou, Gyta (Gita), to bude vypadat, že je to podle Ordinace, Margareta už má asi moc R (začínáme na R), Anežku taky myslím zamítl, na Agnes (v originále) jsem se radši už ani neptala a z dalších jmen je použitelná tak max. Zuzana ![]()
Teď čtu třeba Carpe Jugulum a je tam Lacrimosa ![]()
Ale jako kdyby tě něco napadlo…
Jenom máme taky české příjmení, tak ať to není úplně padlé na hlavu
![]()
Štěpánka je dnes ojedinělé jméno,měla jsem spolužačku Štěpánku a pak 2 Bohdany
k příjmení se určitě hodí, ale nelíbilo by se mi ji pak říkat Štěpko, nebo Štěpo… ![]()