Jméno pro holčičku, které není exotické, ale ne příliš používané

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15074
14.7.11 16:13

Sybila (Sibyla?) .. pod tím si představím cikánku, holt věštkyně:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
14.7.11 16:15
hofka píše:

A hlavně nevim jak by ji říkala zdrobněle. Napadá mě jenom Siby. :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Janulemalina
14.7.11 16:22

Já mám holky dvě - Anetu a Beátu. Ale ta Štěpánka se mi taky líbí :-D

• Citovat
  • Upravit
9649
14.7.11 17:13

Štěpánka je krásný - chtěla jsem pro naši holčičku. Bohužel, přítelova ex. je Štěpánka, má s ní šílené problémy, tak o otm nechtěl ani slyšet!
A ke jménu Pecinová to jde moc pěkně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
14.7.11 17:21

Ahoj, co se týče „souhry“ s příjmením, moc bych to neřešila, je to o zvyku.
Mě osobně se Štěpánka moc nelíbí - zní pořád jako zdrobnělina.
My třeba máme, kdyby to byla holčička Radku - mě se líbí a není jich moc. Pak se ještě moc nedává Milena, Mirka, Pavlína, Romana … výběr je velký, záleží, co se ti líbí :)
Přeji šťastný výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
14.7.11 17:33

Ta, kterou mám na mysli, je Sibyla. Stejně jako Anežka a Tonička jsou to postavy z knížek, holky - z těch samých, odkud je Angua:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
14.7.11 18:00

mě napadla Nina.. tu jsme chtěli my.. ale máme Michaela.. možná někdy příště.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.11 18:06

Já bych asi nedala Štěpánku, ale Štěpánu. :think: Hlavně kvůli tý zdrobnělině.

• Citovat
  • Upravit
Adaška
14.7.11 19:48

ahojky, tak mě napadla Martina :-) Jinak si myslím, že k vašemu příjmení jdou všechna jména :-) ale já osobně bych Štěpánku, ani Štěpánu nedala… nelíbí se mi to. Ale to je na každém :-)

• Citovat
  • Upravit
15074
14.7.11 20:50

Sibuško:-)))

weruuunka píše:
hofka píše:
A hlavně nevim jak by ji říkala zdrobněle. Napadá mě jenom Siby. :roll: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
14.7.11 21:00

Štěpánka je krásný, k Pecinová se hodí :palec: Mě hned napadlo Jitka a pak po chvíli Šárka :nevim: Důvod nevím, prostě mě to napadlo :mrgreen:
Třeba ta Linda nebo Šarlota či Naomi, to by se nehodilo, k tomu českýmu příjmení, ale Štěpánka gut :palec:

A co máte pro kluky??, já mám teda opačný problém, naopak pro kluka mě nic nenapadá… :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.11 21:08
emocuc.polymorf píše: Štěpánka je krásný, k Pecinová se hodí :palec: Mě hned napadlo Jitka a pak po chvíli Šárka :nevim: Důvod nevím, prostě mě to napadlo :mrgreen:
Třeba ta Linda nebo Šarlota či Naomi, to by se nehodilo, k tomu českýmu příjmení, ale Štěpánka gut :palec:A co máte pro kluky??, já mám teda opačný problém, naopak pro kluka mě nic nenapadá… :think:

Pro kluka jsme měli Tiborka. :palec: Šárek znám hodně a jitka se mi nelíbí. :think:

• Citovat
  • Upravit
50725
15.7.11 11:24
Altche píše:
Ta, kterou mám na mysli, je Sibyla. Stejně jako Anežka a Tonička jsou to postavy z knížek, holky - z těch samých, odkud je Angua:-)))

Víš, že mě Sibyla taky napadla…? Ale mít Samuela a Sibylu je možná přece jenom trochu moc :lol: :lol: :lol: Já pořád doufám, že Elániovi zplodí do mého porodu nějaké další dítě vhodného pohlaví :-P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.7.11 11:30
Altche píše: Štěpánka je krásný. Akorát ten anonymní dotaz trošku ztrácí smysl, když uvedeš příjmení:-)) Angui, a co třeba Margareta Pečlivá Výslovnost :-D . Nebo Anežka? Nebo Tonička? Sibyla?

Jé, tento příspěvek jsem přehlédla :lol: Toničku mi drahý zamítl, že by jí říkal Tondo :roll: Jako chtěla jsem z Pratchetta, ať se to hodí, ale co dát? Esmeralda - to si každý vybaví tu slepou, zelenou, Gyta (Gita), to bude vypadat, že je to podle Ordinace, Margareta už má asi moc R (začínáme na R), Anežku taky myslím zamítl, na Agnes (v originále) jsem se radši už ani neptala a z dalších jmen je použitelná tak max. Zuzana :lol:

Teď čtu třeba Carpe Jugulum a je tam Lacrimosa :lol:

Ale jako kdyby tě něco napadlo… :think: :mrgreen: Jenom máme taky české příjmení, tak ať to není úplně padlé na hlavu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
15.7.11 11:57

Štěpánka je dnes ojedinělé jméno,měla jsem spolužačku Štěpánku a pak 2 Bohdany :lol: k příjmení se určitě hodí, ale nelíbilo by se mi ji pak říkat Štěpko, nebo Štěpo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze