Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Žofie je krásný jméno
, líbí se mi mnohem víc, než její cizí podoba, výše zmiňovaná Sofie.
lemanka píše: Žofie je krásný jméno, líbí se mi mnohem víc, než její cizí podoba, výše zmiňovaná Sofie.
Mně se víc líbí ta Sofie ![]()
Tak pro mě je Žofie v kategorii hodně zastaralých jmen jako Božena, Albína atd…
Ale fakt je, že moje babička je Annastázie, máma Eliška a jak je to teď moderní
Takže věřím, že brzy přijde i na tu Žofii. ![]()
Mě se třeba moc líbí Linda, Julie, Valerie, Thea, Lea, Zoe,
těch jmen je strašně moc
Tak držim palce ať si vyberete to nejlepší a pro vás nejhezčí ![]()
My máme vybráno pr holčičku (kterou teda ještě ani nečekáme
) Veronika, líbí se mi i Anastázie - Táňa, Tonička. Laura se mi moc nelíbí a Sofie je sousedova pudlice. ![]()
My jsme se strašně dlouho rozhodovali co dáme, já chtěla Viktorii, ale to se nelíbilo přítelovi a on zase chtěl Adélku, ale doma máme už Adélku psa
. Nakonec jsme se tedy dohodli na Terezce ![]()
Musím říct, že jste zakladatelce poradil krásná jména!
Myslíte, že poradíte i mě máme už holčičku..jmenuje se Adéla Kosková
Jaké by jste dali jméno její sestřičce
Děkuji ![]()
Nadja, Nina, Nicol, Lea, Ria..tyhle bych si věděla představit k tomu příjmení ![]()
Tak my budeme mít Natálii Alenu.. Všechna jména i pro kluka vybral manžel.. Já chtěla Lilianu, Petra je hezké a krátké.. Teď je prý v kurzu jméno Ema což taky nezní hrozně.. ![]()
@Jituna78 My máme na škole holku, co se jmenuje Jana Ivanovová. Není to někdo z rodiny?
A její sestra se jmenuje Martina a ještě tam jsou od ní z rodiny Anna a Sofie. Všichni se stejným přijímením ![]()
Ivanova je velice zvucne prijmeni, myslim, ze se k nemu hodi temer vsechno.
Marie, Eliska, Krystina, Marketa, Andrea a spousta dalsich…Myslim, ze vsechna se hodi…mas velky vyber, opravdu zalezi jen na tobe. ![]()
@Jituna78 U mě vede jednoznačně Emma, protože to je moje dcera, jinak se mi líbí Nella, Adriana… ![]()