Jméno pro holčičku, které není exotické, ale ne příliš používané

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1437
1.8.11 11:08

Žofie je krásný jméno :palec: , líbí se mi mnohem víc, než její cizí podoba, výše zmiňovaná Sofie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
1.8.11 12:16
lemanka píše: Žofie je krásný jméno :palec: , líbí se mi mnohem víc, než její cizí podoba, výše zmiňovaná Sofie.

Mně se víc líbí ta Sofie :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
2.8.11 14:08

Tak pro mě je Žofie v kategorii hodně zastaralých jmen jako Božena, Albína atd…
Ale fakt je, že moje babička je Annastázie, máma Eliška a jak je to teď moderní :-) Takže věřím, že brzy přijde i na tu Žofii. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
2.8.11 16:08

Mě se třeba moc líbí Linda, Julie, Valerie, Thea, Lea, Zoe, :lol: těch jmen je strašně moc :lol: Tak držim palce ať si vyberete to nejlepší a pro vás nejhezčí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11421
2.8.11 22:30

My máme vybráno pr holčičku (kterou teda ještě ani nečekáme :roll: ) Veronika, líbí se mi i Anastázie - Táňa, Tonička. Laura se mi moc nelíbí a Sofie je sousedova pudlice. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2948
3.8.11 14:06

My jsme se strašně dlouho rozhodovali co dáme, já chtěla Viktorii, ale to se nelíbilo přítelovi a on zase chtěl Adélku, ale doma máme už Adélku psa :). Nakonec jsme se tedy dohodli na Terezce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.12 15:26

Musím říct, že jste zakladatelce poradil krásná jména! :potlesk: :palec: Myslíte, že poradíte i mě máme už holčičku..jmenuje se Adéla Kosková :) Jaké by jste dali jméno její sestřičce :) :think: Děkuji :mavam:

• Citovat
  • Upravit
657
30.1.13 16:08

Ahoj,

Příspěvek upraven 27.02.13 v 16:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
30.1.13 16:12

Nadja, Nina, Nicol, Lea, Ria..tyhle bych si věděla představit k tomu příjmení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
30.1.13 16:13

Tak my budeme mít Natálii Alenu.. Všechna jména i pro kluka vybral manžel.. Já chtěla Lilianu, Petra je hezké a krátké.. Teď je prý v kurzu jméno Ema což taky nezní hrozně.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
30.1.13 16:14

@Jituna78 My máme na škole holku, co se jmenuje Jana Ivanovová. Není to někdo z rodiny? :mrgreen: A její sestra se jmenuje Martina a ještě tam jsou od ní z rodiny Anna a Sofie. Všichni se stejným přijímením ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
30.1.13 16:15

Tak třeba já mám pro holčičku vybráno Erika :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
30.1.13 16:16

Ivanova je velice zvucne prijmeni, myslim, ze se k nemu hodi temer vsechno.
Marie, Eliska, Krystina, Marketa, Andrea a spousta dalsich…Myslim, ze vsechna se hodi…mas velky vyber, opravdu zalezi jen na tobe. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
30.1.13 16:16

Mě první při přečtení příjmení napadla Nela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
30.1.13 16:17

@Jituna78 U mě vede jednoznačně Emma, protože to je moje dcera, jinak se mi líbí Nella, Adriana… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze