Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Angua píše:byron píše:Ale Lauru jsi chtěla?Angua píše:Anguo, já mám taky Samika, naše příjmení začíná taky na R…Těžkej výběr jmen
Taky bych se rozhodla podle příjmení, obě jsou to pěkná jména. Sofie by se mi líbila i k Samíkovi, ale máme jich už kolem nás několik, tak nevím (je pravda, že se nějak extra nestýkáme). Laura je taky hezká, my začínáme na R, tak nevím, jestli to není moc drnčivé.To jenom jakým směrem uvažuju jáPak se divím, že nemůžu nic vybrat
Já jsem Petra a někdy, když se představuju, tak se mi zdá, že se to trochu hůř říká - že to není takové hladké - tak vyřazuju jména jako Laura, Karla a tak (teď mě víc honem nenapadá
).
Laura a Sofie byla má jména ještě když jsme byla hodně mladá, a nějak jsme nevěděla, jak se vlastně budu jmenovat, až se vdám.....A právě k přijmení se mi nehodí ta Laura, takže jí nemám
Ahá
Já jsem chtěla Barboru a to je též asi dost hrozné k tomu R ![]()
A jaké jsi dala teda místo Laury? (jeslti to není kluk
)
Angua píše:
AháJá jsem chtěla Barboru a to je též asi dost hrozné k tomu R
)
Mám ještě dvě holky, takže jsme vybírala dvě jména, místo Sofie a Laury
byron píše:Angua píše:Mám ještě dvě holky, takže jsme vybírala dvě jména, místo Sofie a Laury
)
Tak to by mě asi zabilo, protože já nemůžu vymyslet ani jedno
![]()
Angua píše:byron píše:Tak to by mě asi zabilo, protože já nemůžu vymyslet ani jednoAngua píše:Mám ještě dvě holky, takže jsme vybírala dvě jména, místo Sofie a Laury
)
![]()
![]()
Hele, já to během těhotenství měnila neustále ted při to třetím jsme byla absolutně znechucená ze všech jmen…
Já ti napíšu moje eventuality jestli chceš ?
Angua píše:
Já jsem znechucená už teď![]()
![]()
A mě ted zase hrozně baví vymýšlet jména......že bych šla do čtvrtého…??
![]()
DÍKY
Jinak příjmením bude Gladišová (pozor, to „i“ se čte jako tvrdý a ne měkký)! Takže buď Laura Gladišová nebo Sofie Gladišová
![]()
Nikka77 píše:
DÍKYJinak příjmením bude Gladišová (pozor, to „i“ se čte jako tvrdý a ne měkký)! Takže buď Laura Gladišová nebo Sofie Gladišová
![]()
![]()
Oboje zní dobře! Příjmení s R je pěkne naprd, spoustu jmen jsme musela vyřadit
Nikka77 píše:
DÍKYJinak příjmením bude Gladišová (pozor, to „i“ se čte jako tvrdý a ne měkký)! Takže buď Laura Gladišová nebo Sofie Gladišová
![]()
![]()
Ahoj.Oboje jména se hodí k příjmení. ![]()
No tak snad ti už jen zbývá si hodit korunou
![]()
Taky mi přijde, že se hoděj oboje úplně stejně
A nebo jí dám jméno Laura Sofie a je to ![]()
Zase Laura není zas tak moc používané jméno.
Sofinek se ted vyrojilo docela dost.