Jméno pro holčičku, které není exotické, ale ne příliš používané

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9649
15.7.11 12:53
kometa32 píše: Štěpánka je dnes ojedinělé jméno,měla jsem spolužačku Štěpánku a pak 2 Bohdany :lol: k příjmení se určitě hodí, ale nelíbilo by se mi ji pak říkat Štěpko, nebo Štěpo… :nevim:

Kamosce rikame Stepi… Stepo semi taky nelibi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
17.7.11 12:37

Štěpánka se mi taky libí. Nebo taky Eliška. Ale já bych nedala jména, která už jsou zdrobnělá.Není tam moc možností na pěknou změnu v oslovení. Ještě se mi libí i jméno Magda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
17.7.11 21:17

Laura,Viola a nebo Linda…přesně takhle se měli jmenovat naše holčičky :-D a nakonec máme tři chlapečky tak radím naše vysněná jména :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
17.7.11 21:22
Traccy píše:
Laura,Viola a nebo Linda…přesně takhle se měli jmenovat naše holčičky :-D a nakonec máme tři chlapečky tak radím naše vysněná jména :mrgreen:

Laura mě nenapadla. :think: Tak teď váhám Laura nebo Štěpánka Pecinová. :-? :-)

• Citovat
  • Upravit
449
17.7.11 21:23

Teď mě napadla Berenika a nebo Sáva je krásné jméno :-) …tak jsem se prej měla jmenovat já mé babičce se to nelíbilo… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
17.7.11 21:26
Traccy píše:
Teď mě napadla Berenika a nebo Sáva je krásné jméno :-) …tak jsem se prej měla jmenovat já mé babičce se to nelíbilo… :-(

Sáva je chlapecké jméno, jinak Laura a Linda super, Lindu mám

• Citovat
  • Upravit
449
18.7.11 20:16

Babička mojí maminky se tak jmenovala a byla to polka a nevim jak tam beróu jméno Sáva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
18.7.11 20:28

Tak já bych dala jméno Šárka, Monika, Romana, Lenka a Anna. Elišek je teď hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
19.7.11 19:05

Štěpánku bych nedala. Málo kdo jí tak bude říkat (aspoň ve škole ne). Znala jsem 3 a byly to prostě Štěpky (jo a ze Štěpky vznikla i Štětka :zed:, tak na to pozor!). Laura je krásné jméno :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
29.7.11 21:42

Ahojky, také máme dilema se jménem pro holčičku :nevim: Nejvíce jsem chtěla Viktorku, ale mají jí známý, takže nic :-( Teď zůstala ve hře již zmiňovaná Laura nebo Sofie, poraďte prosím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
29.7.11 22:57
Nikka77 píše:
Ahojky, také máme dilema se jménem pro holčičku :nevim: Nejvíce jsem chtěla Viktorku, ale mají jí známý, takže nic :-( Teď zůstala ve hře již zmiňovaná Laura nebo Sofie, poraďte prosím :nevim:

Sofinek je ted hrozně moc, bylo to kdysi moje vysněné jméno, nakonec jsme ho nedala…Laura bylo por druhou dceru.. taky jí nemám…Za mě Laura, záleží taky na příjmení

• Citovat
  • Upravit
50725
29.7.11 23:03

Taky bych se rozhodla podle příjmení, obě jsou to pěkná jména. Sofie by se mi líbila i k Samíkovi, ale máme jich už kolem nás několik, tak nevím (je pravda, že se nějak extra nestýkáme). Laura je taky hezká, my začínáme na R, tak nevím, jestli to není moc drnčivé.

To jenom jakým směrem uvažuju já :lol: Pak se divím, že nemůžu nic vybrat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
29.7.11 23:05
Angua píše:
Taky bych se rozhodla podle příjmení, obě jsou to pěkná jména. Sofie by se mi líbila i k Samíkovi, ale máme jich už kolem nás několik, tak nevím (je pravda, že se nějak extra nestýkáme). Laura je taky hezká, my začínáme na R, tak nevím, jestli to není moc drnčivé.To jenom jakým směrem uvažuju já :lol: Pak se divím, že nemůžu nic vybrat :oops:

Anguo, já mám taky Samika, naše příjmení začíná taky na R…Těžkej výběr jmen

• Citovat
  • Upravit
199
29.7.11 23:09

Erik,Oliver,Sebastián,Silvestr,Eliáš tahle jména mě brala při těhu.Mám babinec Petru,Alžbětu,Izabelu.Lilianu,Šarlotu.
Takže holky vybírejte,všechna jména jsou svým způsobem krásná,pokud se tady moc nepatvoří.Třeba babičce se nechtělo vyslovovat Alžbětko a už je pro ni Aža. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.7.11 23:09
byron píše:
Angua píše:
Taky bych se rozhodla podle příjmení, obě jsou to pěkná jména. Sofie by se mi líbila i k Samíkovi, ale máme jich už kolem nás několik, tak nevím (je pravda, že se nějak extra nestýkáme). Laura je taky hezká, my začínáme na R, tak nevím, jestli to není moc drnčivé.To jenom jakým směrem uvažuju já :lol: Pak se divím, že nemůžu nic vybrat :oops:
Anguo, já mám taky Samika, naše příjmení začíná taky na R…Těžkej výběr jmen

Ale Lauru jsi chtěla? :mrgreen: Já jsem Petra a někdy, když se představuju, tak se mi zdá, že se to trochu hůř říká - že to není takové hladké - tak vyřazuju jména jako Laura, Karla a tak (teď mě víc honem nenapadá :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze