Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
ahojky holky, ja cekam miminko v listopadu. Do 7 mesice jsem vedela ze to bude vaneska, pak ejhle,byl to kluk
a uz jsem vystridala 3 jmena a vzdycky se mi necim zprotivili. No a ted to vypada, ze to vyhrava jmeno Denis
. To jmeno je opravdu mooc hezke a navic mi pripomina klucinu z filmu Denis postrach ulice a tento film miluju
. Jeste se mi tam pripleta jmeno Sebastian,tak jsem jeste trosku na važkach. No uvidime. tak preji moooc hezky den
![]()
Jeee
, my jsme taky dlouho mysleli, že čekáme holčičku, měla to být buď Bibiana nebo Beatrice, pak jsme šli na 3D ultrazvuk, doktor se nás ptal, jestli víme, co čekáme, tak oba najednou, že jasně, že holčinu a on se začal smát a říká, hmmm, tak holčičce asi narostl penis
a já hned, hmmm, tak to bude Denis
! Sice teď přirovnání Denis - penis nesnáším
, ale v první chvíli mě to taky napadlo! Jinak ten film miluju, našemu Denďovi je 16 měsíců a zlobí už skoro stejně
! Ze začátku jsme chtěli Dušana po tatínkovi, ale teď jsem šťastná, že jsme mu to jméno nedali
!
Užívej si zbytek těhotenství
!
jj, ja si byla taky 100 pro jista ze to bude holcicka,pak jsem se prestehovala,sla k jinemu doktorovi a ja mu rekla, zda mi opotvrdi ze mam opravdu holcicku a on mi ukazal obrazek na ultrazvuku a zeptal se me a co si myslite ze je tohle a ja mu na to opdovedela,ze to vypada jako rucicka se zvedlim prstikem a on mi na to odpovedel,ze kluci tu rucicku tam obcas maji a tak jsem se dozvedela ze to byl pindik meho chlapecka
Holcicku jsem moooc chtela,jelikoz chlapecka uz jednoho mam,ale uz jsem si zvykla ze to bude druhy raubir a mooc se na nej tesim
![]()
Ahoj holky ja mam taky Deniska budou mu 8 mesicu a muzu rict ze nadarmo jsem mu jmeno Denis nedala uz ted umi pekne zlobit
HOlky tak se přidáváme…Před 10dny se nám narodil krásný klučík Denis…Zatím je to zlaté miminko, skoro pořád spinká..moc nepláče…Tak třeba si to zlobení šetří na později. ![]()
pepiny píše:
HOlky tak se přidáváme…Před 10dny se nám narodil krásný klučík Denis…Zatím je to zlaté miminko, skoro pořád spinká..moc nepláče…Tak třeba si to zlobení šetří na později.
Gratuluji!
A neboj, určitě ho šetří na později!
![]()
Ahojky čekáme také druhého kluka a už prvního jsem chtěla Denise, postrach ulice
, ale manžel protestoval tak máme Kubíka, no a ted máme problém s druhým jméném, spoustu hezkých jmen už máme okolo a tak to vypadá, že mi u manžela projde jméno Denis, říkám si že to bude super, že ve školce určo nebudou čtyři a venku okolo nás taky ne…Nebot Kubů je mraky mraků
Tak i tady ted koukám kolik z vás už toto jméno Denis napadlo a daly jste ho ![]()
Hele ale pozor, Denis je postrach okoli a ne postrach ulice, to je Lucie
![]()
My jsme takhle psali poporodni smsku, kterou jsme meli pripravenou jako prekvapeni, beze jmena, ze jako „jsem postrach ulice a mam svatek 11.9 tak hadejte“ a kamoska mi napsala „Narodila se Vam Lucie???“
![]()
ZelvaVeruna píše:
Hele ale pozor, Denis je postrach okoli a ne postrach ulice, to je Lucie![]()
My jsme takhle psali poporodni smsku, kterou jsme meli pripravenou jako prekvapeni, beze jmena, ze jako „jsem postrach ulice a mam svatek 11.9 tak hadejte“ a kamoska mi napsala „Narodila se Vam Lucie???“![]()
tak to je dobry
![]()
ZelvaVeruna píše:
Hele ale pozor, Denis je postrach okoli a ne postrach ulice, to je Lucie![]()
My jsme takhle psali poporodni smsku, kterou jsme meli pripravenou jako prekvapeni, beze jmena, ze jako „jsem postrach ulice a mam svatek 11.9 tak hadejte“ a kamoska mi napsala „Narodila se Vam Lucie???“![]()
Ahoj holky za 7 týdnů přesně na Ježíška taky čekáme chlapečka Deniska,už se těším,první dítě je holčička Nelinka.Všichni nebo spíš hodně lidí z mého okolí taky furt vykládají jak na něho budou pořvávat,ale mě se jméno moc líbí a s manželem jsme se shodlia stojím si za tím,že na každý jméno se dá něco vymyslet,když bude někdo chtít!!!Nebojte se a běžte do toho:D