Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Taky jsem chtěla když to bude kluk dát jméno Denis,ale už před sedmnácti lety,nakonec je to Denisa,a jméno se jí nelíbí.
Co nadělám,jinak gratulace k Deniskovi ![]()
Ahoj tak náš Denisek bude mít za pár dní 2 měsáce!Narodil se o měsíc dřív,skrz můj vysokej tlak a špatný protilátky a ke všemu se srdeční vadou,která se musela ,co nejdříve operovat v praze v Motol,bylo to v jeho 6ti dnech.Měla jsem velikej strach jak všechno dopadne a dopadlo to na jedničku!Jednalo se o koartaci aorty,doktoři jsou tam moc šikovní!Profíci!Dneska má Denísek 5kg a co se týče mlíčka(kojím)nemá nikdy dost!Všichni si na jméno Denis už zvykli a říkáme mu Denisku,Deny,Deníčku,Denoušku,Déňo,Dendo no všelijak:)
Taky gratuluju všem,kteým se narodil v poslední době Denisek a přeju hodně zdravíčka!
Jak se máte holky a co vaši Denískové
? - ten náš oslaví 25.5. dva roky, strašně to uteklo
..
Máme také doma Deníska a příští neděli mu bude rok, strašně to letí. Zatím jsem se tady u nás s tímto jménem nesetkala, takže jsme zatím originál
Taky mu říkáme Deny, Denďula, Dendys ale nejvíce Denísku ![]()
Moc se mi líbí jméno Denis, ale okolí mi říká, že ho budou pořád spojovat s penisem. Tak teď bojuju, jestli mám hledat jiné jméno nebo dát Deniska a doufat, že mi pak nebude nadávat ![]()
@butinka Ahoj, mě se to jméno taky moc líbilo. Ale mamka je učitelka ve škole a tam mají jednoho Denise a opravdu mě od toho odradila, protože ze začátku mu opravdu prý říkali děti Penis a pak to přerostlo tak, že mu říkají č*ráku. No takže jsem to radši změnila
.
@butinka píše:
Moc se mi líbí jméno Denis, ale okolí mi říká, že ho budou pořád spojovat s penisem. Tak teď bojuju, jestli mám hledat jiné jméno nebo dát Deniska a doufat, že mi pak nebude nadávat
To ti nikdo nepoví, záleží do jakého kolektivu přijde. Já měla jméno DEnisa vždy za velmi pěkné a dcera tam kam chodí na školu tvrdí, že toto jméno v tom městě nosí ty nejšílenější romky a ona ![]()
@Iji @boball Hm, asi se radši fakt podívám po jiném jménu, aby tím chudák potom netrpěl. Děti umí být zlé. I když je pravda, že si na každé jméno něco najdou, ale Denis se k tomu přímo nabízí. ![]()
@butinka No jo, mě to teda taky hrozně mrzelo
. Moc se mi to jméno líbí. Ale aby ti to pak malej jednou nevyčetl…
Já mám cikánskou asociaci… Ale děti si zvyknou.
Ono u kdejakýho jména se tohle děje.
Linda - p…
Kačenka/Petruška - tak přirození leckde říkají
Kačena je nadávka.
Rýmovačky se dělaly skoro pořád na kdeco a do rýmu můžou děti přihodik kdeco komukoli.
Znám pana Šourka, příjmení si neměnil, ani když se oženil, tak ho to asi zas tak neštvalo… Nějaký Denis proti tomu… (bez urážky a ironie, věcná intonace). Když se vám líbí… Oslovení Deni, Denisi je docela normální. Nebo můžete k tomu přidat ještě nějaké jiné jméno, dát dvě a příp. se dá používat to druhé, kdyby bylo potřeba.
Denis je pěkné jméno, penis mě ani nenapadl ale je fakt že děti ve škole vymyslí vše, jinak na každé jméno se najde nějaká rýmovačka, můj přítel je Radek - zadek ![]()
Já bych Denisa ani Denisu nedala, nezní mi a nepůsobí na mě dobře, nevím proč. ![]()
jestli nad tím vůbec uvažuješ, tak se asi opravdu koukni po jiném jméně
.. já na tohle spojení vůbec nemyslela.. a je to vážně u každého jména.. hodně pak záleží na kolektivu a hlavně na tom Denisovi, jak se k tomu postaví.. našemu Denimu je dva a půl roku a už od porodu jsem věděla, že si nic líbit nenechá!!
je to prostě „postrach“ ![]()
Taky mám jednoho Denise doma…už je mu 15 let.
Od malička byl velice divoké dítko…prostě Denis - postrach
Dnes je z něj sebevědomý a sportovně nadaný kluk.
Se svým jménem je spokojený. Většinou mu všichni říkají Deni. ![]()