Jméno Hynek pro chlapce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
18.7.19 13:00
@Anonymní píše:
@pe-terka každému se líbí něco jiného. Já třeba co Vojtěchovi slyším vojna, tu mám silně spojenou s válkou, což dřív vlastně i tak bylo. Takže taky nic moc ;)

sice nechápu, proč jsi anonymní, ale budiž ;) Zakladatelka se ptala na názor na Hynka, tak ho má :think: Že se každému líbí něco jiného není žádná novinka :think: Pokud vím, zakladatelka nejsi, proč by mě měl zajímat názor anonymní růže?

Příspěvek upraven 18.07.19 v 13:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
18.7.19 13:00
@Nelatom píše:
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat zda máte syna nebo někoho jiného známého jménem Hynek. Jméno se mi líbí, ale pořádně nevím jak bych ho oslovovala. Napadá mě jen Hynku, Hynečku. Děkuji předem za tipy. Již máme syna Viléma, takže by se jména k sobě pěkně hodila.

Jó, jó, jó. Jdi to toho. Ještě dceru Jarmilu a bude na pískovišti veselo.

Hynko, Viléme, Jarmilo, a domů! :lol: :lol: :lol:

Jinak jméno pě+kné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
18.7.19 13:05

@pe-terka Vojtěcha né, prosím. Všichni Vojtové, které znám, jsou v nějakém směru problémoví a nemají to v životě jednoduché. Prý je to karmicky zatížené jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13177
18.7.19 13:05

Mám měsíc starého Hynečka, říkáme buď Hynek, nebo Hyneček, ty ostatní tvary jsou strašný :) moc pozitivních reakcí na jméno nebylo, ale nám připadá prostě boží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
18.7.19 13:09
@divine woman píše:
@pe-terka Vojtěcha né, prosím. Všichni Vojtové, které znám, jsou v nějakém směru problémoví a nemají to v životě jednoduché. Prý je to karmicky zatížené jméno.

já jen, že by mi pasovalo typově - staročeské, a přitom mi nezní tak archaicky a teskně :think: Taky jsem Vojtěcha nedala, zase z toho důvodu, že ho komolí všichni cizinci, takže v zahraničí taky problém ;) Ale zní mi hezky :think:
Ještě mě napadá Antonín, taky takové staročeské a obrozené :P
Hynka určitě nechci hanit, jen tam ty asociace prostě mám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hegy
18.7.19 13:10

Hynek je krásný… :palec:

• Citovat
  • Upravit
4697
18.7.19 13:15

Máme přesně tuto kombinaci v rodině. starší Vilík / což mi příjde ukrutný/ a mladší Hynek což je pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
18.7.19 13:24

Hynek je super. Jarmila už se mi tak moc nelíbí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.7.19 13:46
@Nelatom píše:
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat zda máte syna nebo někoho jiného známého jménem Hynek. Jméno se mi líbí, ale pořádně nevím jak bych ho oslovovala. Napadá mě jen Hynku, Hynečku. Děkuji předem za tipy. Již máme syna Viléma, takže by se jména k sobě pěkně hodila.

Jednoho znám. Je to celkem hezké jméno. Asi jste velcí obdivovatelé K. H. Máchy, ale k Vilémovi bych ho nevybrala. Ani k Jarmile :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.7.19 13:47
@divine woman píše:
@pe-terka Vojtěcha né, prosím. Všichni Vojtové, které znám, jsou v nějakém směru problémoví a nemají to v životě jednoduché. Prý je to karmicky zatížené jméno.

Ale jdi ty. Znám dva a jsou to šikovní kluci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
18.7.19 13:50

Hynek je krásné jméno, když jsem čekala dceru, na chlapečka jsme měli připravené Hynek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
18.7.19 13:51

@Russet Ale život mají určitě ještě před sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.19 14:06

Máme Jáchyma a Hynka..říkáme mu Hyneček, Hynďa, Hyňouš, Hýňa. třetí kluk pokud někdy bude tak se mi moc líbí Prokop nebo Přemek :lol: já se tedy nerozhodovala podle ostatní, hned jsem měla vybráno. nechtěla jsem jména co mají všichni, ač teda Jáchyma už dává hodně lidí. Ale když si vezmu, že když syn začal chodit do školky a z 25dětí, tam bylo 5 Matyášů… :D :D :D a holčička se mi líbí Justýna nebo Malvína :D (prosím anonym nebo smazat, omylem jsem tu někde psala něco osobního bez anonymu a podle tohoto by to šlo dohledat, děkuju)

• Citovat
  • Upravit
3998
18.7.19 14:14

Znám několik Hynků a oslovujeme je překvapivě Hynku :mrgreen:. Je to pěkné jméno, ty zdrobněliny jsou děsný, tak je nikdo nepoužívá mimo rodinu. Nevím, jak by kolega reagoval na „hynďáska“ ode mě, tak mu říká jeho mamka. Vilém se mi taky moc líbí, ale Jarmilu bych nedala :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.19 14:14

.

Příspěvek upraven 15.07.22 v 20:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie