Jméno Hynek pro chlapce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2101
18.7.19 12:15

Znami maji Hynka- je mu 10 a v pohode ;) Hýňa, Hynďa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.7.19 12:18

V rodině máme Hynka, nejdřív to všem přišlo divné (i mně trochu-přiznávám:)) ale v pohodě, všichni si zvykli a už mi to přijde super originální jméno pro kluka. Říká se mu Hhnek, Hyneček.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.19 12:23

Znám dospělého chlapa jménem Hynek a to jméno mi přijde zatraceně sexy ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.19 12:25

Krásný výběr. Taky máme Viléma (už skoro 8letého), k němu máme tedy Jáchyma a pro dalšího máme Hynka ve výběru. Napadlo mě taky jen Hynku a Hynečku. Pak Hýňo a Hynďo, což mě tedy moc nenadchlo.
Podle mě tě hodně možností napadne, až se narodí. U Jáchyma jsme taky hodně tápali a nakonec se ukázalo, že to je hodně variabilní jméno a stejně nejvíc používáme Jáchyme a Jáchymku.

• Citovat
  • Upravit
9793
18.7.19 12:29

Znám dospělého Hynka, říká se mu normálně Hynku a v tomhle tvaru se mi jméno líbí. Ale oslovení Hyňo nebo Hynďo se mi osobně nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
18.7.19 12:41

Mám přítele Hynka, jméno se mi moc líbí, avšak synovi dáme nakonec jiné, vadí mi to komolení jména a nemá žádnou hezkou zdrobnělinu :nevim: Mého přítele, někteří oslovují třeba Hynďo, Hýňo a to mi přijde děsný :lol: Jeho máma mu říká, Hynčo, taky nic moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
18.7.19 12:42

Jednoho malého Hynečka znám. Maminka mu říká normálně Hynku nebo Hynečku. Však si nějaký tvar najdeš, který se ti bude líbit a tím ho budeš oslovovat. Hezké jméno. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
18.7.19 12:43

@Nelatom k Vilémovi se Hynek hodí, Mácha by zaplesal! Nícméně mě se nelíbí, působí na mě smutně - slyším tam slovo hynout :think: Volila bych jiné staročeské, pasoval by mi Vojtěch ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
18.7.19 12:44
@Anonymní píše:
Krásný výběr. Taky máme Viléma (už skoro 8letého), k němu máme tedy Jáchyma a pro dalšího máme Hynka ve výběru. Napadlo mě taky jen Hynku a Hynečku. Pak Hýňo a Hynďo, což mě tedy moc nenadchlo.
Podle mě tě hodně možností napadne, až se narodí. U Jáchyma jsme taky hodně tápali a nakonec se ukázalo, že to je hodně variabilní jméno a stejně nejvíc používáme Jáchyme a Jáchymku.

A jak mu třeba říkáte, když ho zrovna neoslovíte Jáchym, nebo Jáchymek? Taky nad tímto jménem uvažujeme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
18.7.19 12:47

Znám několik Hynků a v pohodě, jméno se mi líbí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.19 12:51

@pe-terka každému se líbí něco jiného. Já třeba co Vojtěchovi slyším vojna, tu mám silně spojenou s válkou, což dřív vlastně i tak bylo. Takže taky nic moc ;)

@Marlovee Jájo, Jáji, Jášo, Jašku, Jášiku, Jášulko, Jájine. Jájulko, Jájísku, Jáši.

• Citovat
  • Upravit
15069
18.7.19 12:52

Hynkovi bych říkala jenom Hynku nebo Hynecku, zkomoleniny Hynďo apod. zní hrozně :lol: Znám jen jednoho Hynka a tomu se říká Hynku, už je dospělej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6659
18.7.19 12:53

Hynek je pěkné jméno, znám jednoho, kterému je asi 10. Ale teda ve spojení s Vilémem mi to přijde docela srandovní. Ale tak proč ne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
18.7.19 12:59

Hynek je pěkné jméno. Znám jednoho dospělého Hynka a dobře k němu jméno sedí, je to sympatický muž :) Viléma jsme donedávna měli morče :oops: Ale i toto je pěkné a zajímavé jméno pro kluka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
18.7.19 12:59

@Nelatom A bude i Jarmila? :D Hynek je moc hezké jméno, klidně bych ho dala. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze