Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@tininas píše:
Ahoj.Emma Smetana má přítele jménem Jordan Haj (je to Čech tuším izraelského původu). Takže toto jméno není v naší kotlině zase až takovou novinkou.
Pokud se Vám jméno opravdu líbí, tak jděte do toho.
Ale není Jordán. A ma cizí příjmení. To hned Jordan vypadá jinak.
Ja znam kluka Jordana a je to hezke jmeno…
Ani mi na jmenu neprijde nic divneho
.
@Kralikcek píše:
Ja znam kluka Jordana a je to hezke jmeno…
Ani mi na jmenu neprijde nic divneho.
Jenže ona se naptá na jméno Jordan ale Jordán ![]()
Anglicky vysloveně zní krásne. Milovala jsem jako dítě NKOTB. Jordan Knight byl asi nejhezčí z nich. Za mě krásné jméno, jen nevím, jestli s českou výslovnosti. Tuctove to rozhodně není.
Příspěvek upraven 07.04.19 v 08:18
Ani náhodou
Přijde mi to také strašné. Když už, tak po anglicku a s cizím příjmením, ale tohle počeštělé je fakt hrůza.
já mám kamarádku jménem Jordan, ale je to Američanka a tam běžně dávají i spíše chlapecká jmena i dívkám, jméno se mi moc líbí, ale ne v 'Cesku a ještě s interpunkcí, Jordán je prostě zvláštní, jako tvoje dítě bude vyčnívat no a nedá se to ani moc zkrátit, takže se za tím jménem ani neschová a bude ho muset používat jak je, at se mu bude líbit nebo ne..
@Russet píše:
Ale není Jordán. A ma cizí příjmení. To hned Jordan vypadá jinak.
Tak jsem si nějak nevšimla, že by Bethy93 uvedla své příjmení, takže klidně ho může mít.
A jeho křestní se vyslovuje Jordan. ![]()
@Russet píše:
Neni to i rybník?
Je, a poměrně známý. V Táboře.
Také bych nedala.
@tininas píše:
Tak jsem si nějak nevšimla, že by Bethy93 uvedla své příjmení, takže klidně ho může mít.A jeho křestní se vyslovuje Jordan.
K cizímu příjmení Jordán s háčkem? Jako fakt? ![]()