Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Moc se mi nelíbí, je tvrdé. Navíc je dost pravděpodobné, že byste ji oslovovali Míno, což je teda příšernost. Ale asi lepší než Sofie, Emma a podobná tuctová jména.
Najprv som si spomenula na Hermionu a potom na Hermelín
![]()
Skôr by som zvolila iné meno, a aby zacinalo na samohlasku
Ahojky, mě to tak špatné nepřijde. Své dceři bych to jméno nedala, ale problém s ním taky nemám. ![]()
Líbí se mi, akorát si vždycky vzpomenu na Cimrmany a jejich Hermínu Froditovou, která vystupoval pod uměleckým jménem Herma Frodit.
Jsou horší jména. První se mi vybavila Hermiona
ale líbí se mi ta zkratka Mína, tak bych ji říkala (fanda Drakuly no) ![]()
Příspěvek upraven 04.04.19 v 16:08
@Tichošlápek píše:
Mne se taky líbí. Ale Herma je děsný @Demi
No ale Mína je hezký jméno. Jenže v dospělosti jí takhle asi nikdo říkat nebude.
@Anonymní píše:
Při projíždění kalendáře mě velice zaujalo jméno Hermína, takové netradiční, ale zároveň ani ne úlet. Jak se vám líbí?
Jinak doma už máme dvě dcerky: Izabelu a Ester
Děkuji za názory
Mě napadá jediná Hermína a to Týrlová. Sama bych to dítěti nedala. Dala bych spíš Emu.
Možná vám to přijde zvláštní dnes, ale za takových 5 let se nad tím nikdo ani nepozastaví…obliba atypických jmen roste a už teď je to samá Vanesska, Liliana, Adina.....takže se atypičnosti neboj a pojmenuj ji tak ![]()
V okolí znám dvě maličké, oběma říkají Míno. Můj šálek kávy to není, ale to ani první dvě jména, to je věc vkusu. Typově se mi to k nim hodí.
Při projíždění kalendáře mě velice zaujalo jméno Hermína, takové netradiční, ale zároveň ani ne úlet. Jak se vám líbí?
Jinak doma už máme dvě dcerky: Izabelu a Ester
Děkuji za názory