Jméno Hermína?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9019
5.4.19 09:27

Mně přijde teda hodně ošklivé. Jako Hermelín nebo hermafrodit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.19 10:08
@Anonymní píše:
Při projíždění kalendáře mě velice zaujalo jméno Hermína, takové netradiční, ale zároveň ani ne úlet. Jak se vám líbí?
Jinak doma už máme dvě dcerky: Izabelu a Ester
Děkuji za názory :srdce:

Hermína se mi moc líbí. Říkala bych Míno, Mínko :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.19 19:31

Nikdy jsem se s timhle jménem nesetkala. Pokud ti doma projde bude holčička nejspíš jediná ve třídě. Nemám s ním problém.

• Citovat
  • Upravit
686
7.4.19 00:04

Me se Hermina libi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.19 19:39
@Anonymní píše:
Při projíždění kalendáře mě velice zaujalo jméno Hermína, takové netradiční, ale zároveň ani ne úlet. Jak se vám líbí?
Jinak doma už máme dvě dcerky: Izabelu a Ester
Děkuji za názory :srdce:

No, koneckonců proč né. Není zo zlé jméno. má to i zajimavý význam a to „válečnice“ :pankac: Říkala bych jí asi Hermínka, Heřmánek :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
24.4.19 11:54

Ahoj, krásně jméno…oslovení Mína se mi líbí…dala bych…ale už holčičku mam…taky má tvrdé netypické jméno…hodně lidí mi rozmlouvali…dnes jsem ráda, že jsem si šla za svým…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
24.4.19 13:57

Krásné jméno! Jen škoda, že mi u manžela neprojde :-) Hermínka, Mína je super! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
25.4.19 12:15

Ja bych dala jen Mina 8) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148519
25.4.19 12:57
@RyBANA píše:
Ja bych dala jen Mina 8) :palec:

Znám holčinu 20+ a té říkají Mína, jmenuje se Dominika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
25.4.19 13:01

Taky jsem doma navrhovala Hermínu - máme příjmení na H. Nakonec to bude Hedvika, jestli ji donosíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
25.4.19 13:02

Hermína Týrlová :mrgreen:

Jako dítě jsem milovala její animované pohádky a postavičky :palec:

• Citovat
  • Upravit
25179
25.4.19 13:05

Nelíbí se mi, je takové tvrdé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.2.20 14:16

Líbilo se mi spousta jmen ale to co mi prošlo u manžela bylo strašně proflaknute. Chtěli jsme dát jméno co bude v běžném kalendáři ale zároveň aby byla holčička se svým jménem jediná ve školce. Jedno z tý spousty jmen bylo i Mína (i když není v běžném kalendari) Manžel nechtěl,, poloviční" jméno a tak přišel s Hermínou. A tak ji máme. Říkáme jí, k velkému překvapení všech, jejím vlastním jménem Hermíno. Zřejmě proto, že jsme jméno vybrali protože se nám líbí. Samozřejmě používáme i jiné tvary. Hermí, Míno, Mínko, Mínuško, Mínu, babičky řikaji Hermínko. Pravda, každemu se nelíbí ale rozhodně si nemyslím že je pro ostudu nebo předurčeno k posměchu… jak tady někdo psal!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
5.2.20 19:41

Moc krásné jméno, kdybych čekala holčičku tak bych ji měla taky ve výběru.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.20 06:28

Tak jak jste dopadla s výběrem? Zrovna řeším stejnou otázku. Sice si pohlaví nenechávám říct, ale kdyby to byla holka, chtěla bych Hana a uvažuji o Hermíně. Jmenovala se tak má nejmilovanější prateta a hodí se skvěle k našemu příjmení. Jak Hana, tak Hermina. Hana jsem já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze