Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mně přijde teda hodně ošklivé. Jako Hermelín nebo hermafrodit ![]()
@Anonymní píše:
Při projíždění kalendáře mě velice zaujalo jméno Hermína, takové netradiční, ale zároveň ani ne úlet. Jak se vám líbí?
Jinak doma už máme dvě dcerky: Izabelu a Ester
Děkuji za názory
Hermína se mi moc líbí. Říkala bych Míno, Mínko
.
Nikdy jsem se s timhle jménem nesetkala. Pokud ti doma projde bude holčička nejspíš jediná ve třídě. Nemám s ním problém.
@Anonymní píše:
Při projíždění kalendáře mě velice zaujalo jméno Hermína, takové netradiční, ale zároveň ani ne úlet. Jak se vám líbí?
Jinak doma už máme dvě dcerky: Izabelu a Ester
Děkuji za názory
No, koneckonců proč né. Není zo zlé jméno. má to i zajimavý význam a to „válečnice“
Říkala bych jí asi Hermínka, Heřmánek
![]()
Ahoj, krásně jméno…oslovení Mína se mi líbí…dala bych…ale už holčičku mam…taky má tvrdé netypické jméno…hodně lidí mi rozmlouvali…dnes jsem ráda, že jsem si šla za svým…
Krásné jméno! Jen škoda, že mi u manžela neprojde
Hermínka, Mína je super! ![]()
@RyBANA píše:
Ja bych dala jen Mina![]()
Znám holčinu 20+ a té říkají Mína, jmenuje se Dominika.
Taky jsem doma navrhovala Hermínu - máme příjmení na H. Nakonec to bude Hedvika, jestli ji donosíme
Hermína Týrlová ![]()
Jako dítě jsem milovala její animované pohádky a postavičky ![]()
Líbilo se mi spousta jmen ale to co mi prošlo u manžela bylo strašně proflaknute. Chtěli jsme dát jméno co bude v běžném kalendáři ale zároveň aby byla holčička se svým jménem jediná ve školce. Jedno z tý spousty jmen bylo i Mína (i když není v běžném kalendari) Manžel nechtěl,, poloviční" jméno a tak přišel s Hermínou. A tak ji máme. Říkáme jí, k velkému překvapení všech, jejím vlastním jménem Hermíno. Zřejmě proto, že jsme jméno vybrali protože se nám líbí. Samozřejmě používáme i jiné tvary. Hermí, Míno, Mínko, Mínuško, Mínu, babičky řikaji Hermínko. Pravda, každemu se nelíbí ale rozhodně si nemyslím že je pro ostudu nebo předurčeno k posměchu… jak tady někdo psal!
Moc krásné jméno, kdybych čekala holčičku tak bych ji měla taky ve výběru.. ![]()
Tak jak jste dopadla s výběrem? Zrovna řeším stejnou otázku. Sice si pohlaví nenechávám říct, ale kdyby to byla holka, chtěla bych Hana a uvažuji o Hermíně. Jmenovala se tak má nejmilovanější prateta a hodí se skvěle k našemu příjmení. Jak Hana, tak Hermina. Hana jsem já ![]()