Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jestli se ti líbí zdrobnělina Mína, ještě by bylo hezké Vilemína.
Mne se libi moc. Tehotna sice zatim nejsem, ale uz ho mam asi 10 let na seznamu v hlave
. Akorat kdyz jsem tohle jmeno rekla chlapovi, tak mi rekl, ze je to des a tohle teda ne. Ze prej hermelinu doma mit nebude
. Za me jo ![]()
@Anonymní píše:
Při projíždění kalendáře mě velice zaujalo jméno Hermína, takové netradiční, ale zároveň ani ne úlet. Jak se vám líbí?
Jinak doma už máme dvě dcerky: Izabelu a Ester
Děkuji za názory
zrovna jsem na něj dneska koukala do kalendáře a mě se líbí, ale k Izabele a Ester se mi moc nehodí. Každopádně dej, co se líbí vám a na okolí prď, stejně se vždycky najde někdo, komu se nebude jméno líbit.
Je krásné, jmenovala se tak moje prababička, pro mě babička Hermínka ![]()
Nijak mi nevadí, moc jich není, jestli chcete, tak proč ne
vaše volba, vyberte, co se líbí vám ![]()
Hele, upřímně, je to pěkné jméno, ale pro dítě a puberťáka to bude tvrdá zkouška, pokud se děti za ta leta nezměnily. Dodnes si pamatuju, jak jsme se posmívali Penise (Denisa) a Hanušovi. Já bych to svému dítěti nedala už jen kvůli těmhle hloupým spolužákům (kterým jsem kdysi byla i já) ![]()
Hermína je pěkné jméno, jmenovala se tak moje bývalá tchýně, ale dítěti bych takové jméno asi nevybrala.
Mně se líbí. Teď je ve jménech taková divočina, že už budou děti zvyklé.
@iPodPrd a když se neposmivaji kvůli jménu, tak se najde xy dalších věcí.
A na posměch stačí i obyčejné jméno. Dodnes si pamatuju, jak se posmívali Petrovi - Petře vepře. Lucce - Lucino pipino (lze doplnit i další jména). Kdo chce psa bít…
Na druhou stranu mně se líbí jméno Otýlie, ale odvahu bych na to asi neměla.
Znám jednu, vždycky na ní pokřikovali hermelína.....já bych nedala…
@Anonymní píše:Lide se snazi vybrat netradiční jmeno které jen tak nikdo nemá…Za me ne.
Při projíždění kalendáře mě velice zaujalo jméno Hermína, takové netradiční, ale zároveň ani ne úlet. Jak se vám líbí?
Jinak doma už máme dvě dcerky: Izabelu a Ester
Děkuji za názory
Hermína Týrlová mi naskočilo jako první.
Oslovení Mína mi taky nepřijde tak strašné.
@Billi Jj, vždy se něco najde ![]()
Já jsem si musela projít „Terkou-telkou“ nebo taky „Tereza z plechu a železa“ žádná sláva no
![]()
@Jeanny21 no tos mi uplne pripomnela, jsme to taky zpivali.. A takovy pekny jmeno Terezka. Kluci ty zpivali i na terezu o dost sprostejsi verzi. ![]()