Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@lenka197917 hele to si nevybereš, když to nevymyslí na křestní, tak na příjmení nebo proto, že bude mít větší nos, zrzavý vlasy, pihy, nebude mít zrovna modrofialový tričko s motýlem, ale zelenočervený s kytkou.....děti dokážou být zlé
@lleennttiillkkaa jo, vím, že něco horšího bylo, ale už si to nepamatuju ![]()
jo to je mi jasné, děti umí být zlé @lleennttiillkkaa
@Jeanny21 tak snad budu mít příležitost to jméno použít ![]()
Nelibi se mi, ale je to ovlivnene hodne tim, ze znam jeenu Herminu a neni to zrovna prijemna pani.
ale i beztak, na me hodne tvrde jmeno, nevim, jak bych ji oslovovala, Herminko, mozna Mino, vic me nenapada ![]()
@Anonymní píše:
Při projíždění kalendáře mě velice zaujalo jméno Hermína, takové netradiční, ale zároveň ani ne úlet. Jak se vám líbí?
Jinak doma už máme dvě dcerky: Izabelu a Ester
Děkuji za názory
Osobně bych Hermínu nedala, ale jestli se vámibi, jděte do toho. K Izabele a Ester se Herminka hodí.
@Tableta píše:
Moc se mi nelíbí, je tvrdé. Navíc je dost pravděpodobné, že byste ji oslovovali Míno, což je teda příšernost. Ale asi lepší než Sofie, Emma a podobná tuctová jména.
Mně Mína příjde moc krásné, ale Hermínu bych tak nezdrobnila. éra Harryho Pottera je podle mě za námi, takže já bych Hermínu klidně dala. Je to velmi zajímavé a v ČR netuctové jméno. Akorát mi přijde trošku tvrdé, nevím, jak bych ho zdrobnila.
@Billi Souhlasím. Vždy se najde důvod k posměchu. Ale tak proč ho dávat předem? Taky jsem nebyla vždy ten „šikanátor“, v 6. třídě jsem se nechala ostříhat do stylu Bill Kaulitz z Tokio Hotel......no byla jsem cool pro svoje lidi na chatu Prolide, ve škole jsem sklidila takový výsměch.....ale nedala bych svému dítěti jméno, za které by si z něj dělali srandu, ať se ztrapní samo, ať za to nemůžou rodiče ![]()
Znala jsem Hermínu, vlastně Herminu. Byla to Němka. Spíš, než nějaké neobvyklé jméno, je to dle mě jméno hlavně německé. Evokuje to ve mně další jména jako Helmut, Hermann, Hildegard apod.
Hermína je fajn, neni to masovka, ale ani žádný úlet. Klidně ji dejte. Ke zbývajícím jménům se hodí.
Mám neteř Hermínu. Míno ji neřekne z rodiny nikdo, rodiče na ní volají klasicky Hermíno nebo Hermí.