Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jakýkoliv „normální“ jméno. Vyvarovala bych se cizích nebo nějak výstředních či hodně zastaralých jmen. Adam je pěkný, hodí se, u holčičky např. Markéta, Anička, výše citovaná Eva, Nina, Iva, nebo Ema, Zuzana atd.
Jana, Marcela, Hana, Jiří, Martin, Adam, co jste vybrali je pěkné jméno
Změnit příjmení.
Jinak žádné výstřednosti, Adam je pěkný, k tomu třeba Eva, Jana, Kamila, Sylva..
@Britana píše:
Eva, Nina, Iva, Bea, Lea, Mia…
Mia Opičková, jo? K blbýmu příjmení dát ještě blbý jméno a holka si to může jít hodit. Co klasika - Kateřina, Zuzana, Eva, Jana…
@aprazanda píše:
Jakýkoliv „normální“ jméno. Vyvarovala bych se cizích nebo nějak výstředních či hodně zastaralých jmen. Adam je pěkný, hodí se, u holčičky např. Markéta, Anička, výše citovaná Eva, Nina, Iva, nebo Ema, Zuzana atd.
Anička Opička, to neeeee. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj!
Chtěla bych se poradit.
Jsem ve 4 měsíci a stále přemýšlím nad jmenama. Jedná se o jménok ppříjmení Opička/Opičková. Zatím je v plánu nejspíš Adam. U holčičky ale stále nevím. Můžete poradit?
Mě napadla Ester, ale to je spíš k pobavení, než k užitku.
@Zabatko píše:
Anička Opička, to neeeee.
Evička, Janička.. to máš fuk, pořád to bude Opička. S tímhle příjmením si holka fakt užije.
Za mě jakékoli normální české jméno. Žádný výstřelek dnešní ani dávné doby.
Eliška, Nela, Monika…
@WaIl píše:
Evička, Janička.. to máš fuk, pořád to bude Opička. S tímhle příjmením si holka fakt užije.Za mě jakékoli normální české jméno. Žádný výstřelek dnešní ani dávné doby.
Eliška, Nela, Monika…
No u tý Aničky se to nabízí tak nějak nejvíc. ![]()
Dala bych třeba tu Zuzanu nebo Kateřinu, z Katky se -ička udělat nedá. ![]()
No to příjmení je fakt dáreček, ale co už, že jo. No hlavně ne Žofii a nějakou Aničku, Evičku. Ono i tak děcka budou do té opice, opičky šťourat, tak aby se to ještě nerýmovalo s křestním jménem.
Natálie (ač ji osobně nemusím), Gabriela, Beata. Inklinovala bych k tvrdším jménům, vzhledem k příjmení.
@Zabatko píše:
Anička Opička, to neeeee.
Je to blbý napsat na rovinu, ale holka bude mezi spolužáky v určitým období „Opička“ tak jako tak ![]()
Je to úplně jedno, jakékoliv běžné jméno, žádné výstřednosti, ne něco moc „moderního“ nebo zastaralého ![]()
Bohužel je to jedno z těch „blbějších“ příjmení.
@Anonymní píše:
Ahoj!
Chtěla bych se poradit.
Jsem ve 4 měsíci a stále přemýšlím nad jmenama. Jedná se o jménok ppříjmení Opička/Opičková. Zatím je v plánu nejspíš Adam. U holčičky ale stále nevím. Můžete poradit?
snad se neurazíš, ale změnila bych příjmení, tohle je děsné…a pokud si ho mermomocí chcete ponechat, tak bych dala kratší trdší jméno typu „Gabriela“, to bude znít dohromady lépe
Ahoj!
Chtěla bych se poradit.