Jméno k sourozenci Kristýna

Makikki
26.12.14 11:01

Jméno k sourozenci Kristýna

Ahoj maminky, chci se zeptat jaké jméno by se hodilo k sourozenci jménem Kristýna? Ještě tedy nevíme pohlaví, ale chceme aby se to hodilo. Takže jak pro holčičku, tak pro chlapečka. Děkujeme moc za rady… :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4214
26.12.14 11:03

@Makikki tak to je ruzné. Známí mají Kristýnku a u jednych je bratříček Marek u druhých je holčička Lenka. Záleží na vás jaké jména se vám líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
26.12.14 11:04

@Makikki My máme ke Kristýnce Ondru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.12.14 11:05

@Makikki není to snad jedno? Dej jméno, jaké se Ti líbí. Děti jsou přeci indivindy, nejsou tandem, aby se jim jména musely hodit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
26.12.14 11:06

Něco zvučného s R. Za kluka Marek, Martin, Kryštof( i když tam se to může motat, Kristy - Kryšty). Holčičí Veronika, Tereza, Kateřina, Karolína…Někdo dává ke Kristýně Justýnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
26.12.14 11:09

@Makikki Veronika! Mám to tak se ségrou a moc se nám oběma naše jména líbí :-) kluka bych dala možná Martin? Hodí se k tom více jmen.. ;)

• Citovat
  • Upravit
Makikki
26.12.14 11:10

My máme už taťku Kryštofa, tak jsme dali Kristýnku a ještě bychom chtěli právě nějak aby se to hodilo, mně se třeba líbí Kamila a Laura a pro kluka Alexandr, jenže ten se zase nelíbí taťkovi… :D

• Citovat
  • Upravit
Makikki
26.12.14 11:12

@verulicek Jo jo Verča je moc pěkné, ale Martin mi neprojde… ( EX ) :D

• Citovat
  • Upravit
74217

A jake se libi Vam?
Treba Karolina, Kamila a jakekoliv jine.
Kluk treba Patrik, Dominik atd.
Znam Kristynu a Samuela sourozence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387

@Makikki Kristýna a Veronika :srdce: nebo Kristýna a Marian :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
26.12.14 11:13
@martina.se píše:
@Makikki není to snad jedno? Dej jméno, jaké se Ti líbí. Děti jsou přeci indivindy, nejsou tandem, aby se jim jména musely hodit, ne?

nemůžu tak úplně souhlasit. Myslím, že vybírat jméno s ohledem na sourozence má něco do sebe. Jak je známo, dnes jsou populární nezvyklá jména (teď nemluvím o našem případu, máme jméno ze zahraničí) ale když má např. někdo holčičku Izabellu, nedá druhé jméno Eva či Jana :nevim: Já už teď přemýšlím, jaká jména vyberu pro další děti, aby byla zhruba stejně „laděná“ :nevim:

• Citovat
  • Upravit
verulicek
26.12.14 11:14

@Makikki Jestli neprojde Martin, možná bych zkusila Jaroslav/Jaromír - krásná česká jména, hezky zní a nejsou úplně častá. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
26.12.14 11:14

Není to jedno? 8o 8o 8o 8o 8o
Dejte třeba Vasil :roll:

• Citovat
  • Upravit
verulicek
26.12.14 11:16
@Krasavicaa píše:
Není to jedno? 8o 8o 8o 8o 8o
Dejte třeba Vasil :roll:

právě jsi uvedla příklad, kdy to skutečně jedno není :jazyk: Třeba u nás by Vasil prošel :-D i by se k sourozenci hodil. :lol: ale ke Kristýnce těžko

Příspěvek upraven 26.12.14 v 11:16

• Citovat
  • Upravit
72725
26.12.14 11:16
@verulicek píše:
nemůžu tak úplně souhlasit. Myslím, že vybírat jméno s ohledem na sourozence má něco do sebe. Jak je známo, dnes jsou populární nezvyklá jména (teď nemluvím o našem případu, máme jméno ze zahraničí) ale když má např. někdo holčičku Izabellu, nedá druhé jméno Eva či Jana :nevim: Já už teď přemýšlím, jaká jména vyberu pro další děti, aby byla zhruba stejně „laděná“ :nevim:

to je fakt, mám obě jména ryze česká, toto jsem neřešit nemusela.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko