Jméno Olga

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Flenka
23.12.14 16:49

Jméno Olga

Ahoj dotaz, pro holčičku by se mi líbilo jméno Olga, k příjmení se hodí, ale nezdá se vám moc tvrdé? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23.12.14 16:50

Na mě je moc Ruské

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
23.12.14 16:51

@Flenka je to tvrdé v tom základním tvaru, ale takových jmen je plno…taková Marcela nebo Romana jsou taky tvrdá jména. Málokteré Olze se Olga říká, spíš Oli, Olu, Olinko, Oluško, Olenko…tak jestli se Ti to líbí a partnerovi taky, tak bych to klidně dala, aspoň jich nebude ve třídě dalších pět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
23.12.14 16:51

@Flenka podle mě tvrdé je :nevim: osobně bych ho nedala, ale já na něj mám alergii po jednom dokumentu na Čt1 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
23.12.14 16:52

Tak jsou tvrdší jména. Jestli se líbí a hodí se k příjmení, tak hurá do toho ;) Mně by vadilo jedině to, že bych si vždy vzpomněla na jmenovkyni Hepnarovou… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šílenámáma
23.12.14 16:52

Vubec se mi nelibi :nevim:

• Citovat
  • Upravit
36504
23.12.14 16:54

Krásné, ušlechtilé jméno a nyní neobvyklé, přimlouvám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
23.12.14 16:55

Moje sestra je Olga celý život jí říkáme Olinko (38let) ona to jméno nesnáší a to každou jeho podobu, při každé příležitosti mamce vyčte, že blbější jméno dát nemohla… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
23.12.14 16:57

Olga, Olina, Olin a podobné : ne, ne, ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
23.12.14 16:59

Trochu tvrde je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
23.12.14 17:00

Nelíbí:(..moje bývalá spolužačka na ZŠ se tak jmenovala a moc se ji to nelíbilo:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
23.12.14 17:03

Je to tvrdší jméno, ale mně se líbí.
Každému se líbí něco jiného. Líbí se vám? Dejte ji. Podle mě lepší než současná záplava Emiček, Elinek a Nelinek, Nikolek, Terezek a Natálek… ;)
Argument, že něteří nositelé nejsou spokojeni, neberu. Kamarádka byla nešťastná z Moniky, protože v dané době jich bylo mnoho a ve třídě byly 4. Dlouho mámě vyčítala, proč se nemohla jmenovat jinak, protože jí celou základku učitelka říkala příjmením.
PS: Každé jméno je hezké, když se hezky řekne.

• Citovat
  • Upravit
84
23.12.14 17:06

Jsem Olga a nikdo mi tak nikdy nerikal…doma mi rikaji Olinko (i manzel) a kamaradi Oli. Predstavuju se jako Olina. Nemam to jmeno rada a svoji dceri bych ho nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.12.14 17:13
@Billi píše:
Je to tvrdší jméno, ale mně se líbí.
Každému se líbí něco jiného. Líbí se vám? Dejte ji. Podle mě lepší než současná záplava Emiček, Elinek a Nelinek, Nikolek, Terezek a Natálek… ;)
Argument, že něteří nositelé nejsou spokojeni, neberu. Kamarádka byla nešťastná z Moniky, protože v dané době jich bylo mnoho a ve třídě byly 4. Dlouho mámě vyčítala, proč se nemohla jmenovat jinak, protože jí celou základku učitelka říkala příjmením.
PS: Každé jméno je hezké, když se hezky řekne.

Přesně. Nikolčí a Terezčí mor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
23.12.14 17:16

Nešnáším jméno Olga…jmenuji se Olga.. :zed:
a když jsem byla malá hrozně mi vadilo když mi říkali Olina-holina :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek