Jméno Olga

Napsat příspěvek
Velikost písma:
midlajs
23.12.14 21:53
@Pivonka5 píše:
Ja jsem taky Olga. Doma mi rikali Olco, Olus, Oli, Olino a bracha kdyz mi nadaval tak Olinaku.. :mrgreen: ale nikdy mi to neprislo divny nebo blby… Naopak jsem litovala sestrenku Katerinu, ktere doma rikali Kaceno a decka ji rikali Kachno…:-( Cim jsem byla starsi tim vic se mi libilo, ze to neni bezne jmeno a ze je ruske, to mi taky nikdy nevadlo. A kamaradi mi rikaji Oli… (ale moje dcera se jmenuje jinak…:-) )
…(ale moje dcera se jmenuje jinak…:-) )… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
168
23.12.14 23:07

Já toto jméno zboznivala od dětství a chtěla se tak jmenovat. A tak mám dceru Olgu. Říkáme ji Olinko Oluško Oli Olisku. Pokud se vám jméno líbí dejte ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
23.12.14 23:13

Člověk si zvyklne na všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
23.12.14 23:20
@zuzkasim píše:
Líbí se mi a mám 2 kamarádky Olgy, obě jsou moc hodné. Svým dětem říkám, že jsme jim vybrali jména, která se nám s tatínkem nejvíc líbila, byla bych ráda, aby byli na svoje jména pyšní.

Já taky mám 2 kamarádky Olgy…obě moc hodné. Jméno se mi líbí, mám ho ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.12.14 23:20
@Ráďa69 píše: Člověk si zvyklne na všechno :lol:

naše známá dala synovi jméno Kajetán. Po půl roce už to nikomu divné nepřišlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
23.12.14 23:24

@Flenka zdá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
23.12.14 23:40
@terinka4444 píše:
naše známá dala synovi jméno Kajetán. Po půl roce už to nikomu divné nepřišlo :mrgreen:

Pravda pravdoucí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
23.12.14 23:58

Se mnou na střední chodily do třídy 2 Olgy a „Olgo“ jim říkala akorát třídní (a od ní to znělo hodně tvrdě), ostatní jsme jim říkali Olino, Olčo, Oluš… Podle toho, o kterou se jednalo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
24.12.14 08:26
@Ráďa69 píše: Člověk si zvyklne na všechno :lol:

No, já nevím. Máme v rodině dítě se jménem, které se mi strašně nelíbí, a nejde mi prostě přes pusu, ač děcko už je školák a vídám se s ním hodně často :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
24.12.14 08:46

Je to hezké jméno. Znám dvě Olgy, jedné se říká nejvíc Olga, druhé Olinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.12.14 09:17

Veber jmena zalezi na tom co chces dat svoji holcicke, jaka chceš abych byla v tomto svete - nezna kvetina nebo bojovnice.
Myslim ze toto jmeno je takove hrde, trochu chladne, ne rozmazlene.
osobne mam rada takovyto strohy jmena.
Zmekcit to se da zkratkou Lili, mozna Oli.

PS. ja jsem Olga )
pracuji s cizincema, tak pro ni jsem Olina. )) zni to lip nez zkracene Oli, nebo mekky Olinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.14 19:04
@Flenka píše:
Ahoj dotaz, pro holčičku by se mi líbilo jméno Olga, k příjmení se hodí, ale nezdá se vám moc tvrdé? :think:

Olga je krásné severské jméno znamenající „svatá“ a né nezdá se mně tvrdé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16953
25.12.14 19:09

@Flenka Mě se Olinka líbí, ale chlap mi ji vetoval. není jich moc, tak proč né… Není tvrdé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
26.12.14 20:09

Olga je moc hezke jmeno, jmenuje se tak moje maminka i babicka… a prave ze malokdo rekne olga…spis oli, olus, olinka…kazdopadne netypicke a porad lepsi nez samanta, izabela apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze