Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Karin. Víc než Katrin se mi líbí Karen. To je dánská verze jména.
@Anonymní píše: Více
Tak Karin mi pripomina Karen a to by meli v zahranici legraci.
Moc se mi líbí Karin (Katrin bude dost možná pro hodně lidí „Katka“).. ale bála bych se té asociace s Karen v zahraničí, jak už tu zaznělo…
Dcera moji kamarádky se jmenuje Katrin za mě je to hezké jméno ale líbí se mi víc Karin ![]()
Znám Kathrin.
Upřímně nevím, které z těch dvou je hezčí. Katrin je vlastně Katka, káča
Karin je zase nevšední
@Salome123 proč vyhodit? U Nely se mi líbí, že je to takový tvárný jméno.
@Tarena tak zrovna o nějaký zahraničí mi vůbec nejde a spojovat to se jménem Karen taky ne
Karin je na slovensku bežne používané meno a je super, že nemá prezyvky, aspoň to ludia nekomolia (malým dievčatkám sa hovorí Karinka) u Katrin je tá nevýhoda, že by z nej bola Katka. Takže ja som za Karin.
Máme v rodině Katrin a je fakt, že pro starší generaci to byla Katka, pro ostatní Katrinka. Karin by byla asi Karinka a odpadá ta Katka
. Obě jména jsou ale hezká.
Karin a Karina není zase tak neobvyklé, několik jich znám různého věku.
Je to pěkné jméno. Líbí se mi víc než Katrin.
Ahoj holky, jaké jméno Vám přijde lepší? Čekáme miminko na prosinec a nemůžeme se rozhodnout, jaké jméno dát. Docela se mi líbí tyhle dvě neobvyklé, ale trochu mi vadí, že Karin je hned 2.1 a Katrin v listopadu, tak že to bude mít blízko narozenin. Jinak se mi obě jména líbí moc, ale přijde mi, že jsem asi jediná. 😂 V záloze mám ještě Nelu… Máte někdo doma holčičky s těmito jmény a jak jim říkáte?