Jméno pro 3. chlapečka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.9.24 12:11

@Klopotkova Jáchym se mi líbí, ale manžel ho kdysi vyřadil. Jak mu říkáte kromě zákl. tvaru, který je fakt pěkný :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
1.9.24 12:27
@Anonymní píše: Více

Jáchym, Jáchymek, když zlobí, tak mu řeknu Jáchouši, já ty zdrrobněliny nijak neprožívám, říká se jim i Jáša, to se mi nelíbí, ale pokud mu tak někdo někdy řekne, což určitě jo, tak mi to vadit nebude, akorát mi to nepoužíváme.

• Citovat
  • Upravit
14706
1.9.24 12:42

Setkala jsem se i s variantou Jachulka.

A to, že manžel dané jméno kdysi vyřadil, neznamená, že teď mu nepřijde na chuť. My jsme třeba pro první dceru vybírali ze 4 jmen, která se nám oběma líbila. A když jsme o necelé 2 roky později rodila druhou dceru, tak se mi 1 jméno z toho původního výběru absolutně nelíbilo. Vůbec jsem nechápala, jak se mi mohlo o 2 roky dřív líbit.

A tchyně změnila názor ještě rychleji :D Právě při výběru jména pro druhou dceru jsem jí řekla, že se mi líbí Elena (hrdinka z knihy, kterou jsme právě četla). Tchyně se zhrozila, jaké strašné jméno. No pak jsme strávily snad 2 hodiny intenzivním rozhovorem o jménech. Na závěr těchto 2 hodin tchyně nadšeně prohlásila: „A víš, jaké krásné jméno mě teď napadlo? Elena.“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
3.9.24 17:50

Tak kdyz prolistujeme nas kalendar tak: Alan, Dalimil, Emanuel, Ferdinand, Hugo, Klement, Jeroným, Leopold, Matouš, Robin, Valdemar, Vincent, Silvestr, Zbyšek :)

• Citovat
  • Upravit
13.9.24 10:43

Vlastislav, Ctirad, Odin, Dagda, Angus, Vladan, Zbyněk, Zbyšek, Milan, Luboš, Bolek, Broňa, Dalibor, Dalimil,… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze