Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Hezké ráno všem, už mi docela hoří termín a jsme celkem nerozhodni, tak se zkusím zeptat na názory i tady. Máme 2 kluky, Viléma a Jáchyma. Tentokrát pohlaví nevíme. Máte nějaké tipy, co by se vám k těmto jménům líbilo? Mě docela zaujal Vincent nebo Mikuláš. Z holčiček Evelína, Valentýna nebo Tamara. Díky za vaše názory:)
Vincent je fajn, líbí se mi, to ostatně i Mikuláš, ale spíše bych volila V.
Z holek je hezká Evelína. Hodně jsme nad ní kdysi přemýšleli, a nakonec nedali, protože jsme úplně nevěděli, jak ji oslovovat a nechtěli jsme, aby to sklouzlo k Evě apod., ale jméno v základu pěkné.
Mně se kdysi i hodně líbil Hynek, ten by mi k vám seděl. A holčička Karla. Známí mají třeba Adinu
@bedrisek s tou Evelinou mám stejný problém, nerada bych, aby ji říkali Evo
Jinak ten Hynek vím, že by se hodil, ale bohužel se nám moc nelíbí ani jednomu
Vincent a Tamara jsou hezká a hodí se k Vilémovi i Jáchymovi. Máte to dobře vybrané. ![]()
@Mama000 píše: Více
Sleduji na instagramu paní, která má dceru Evelinu a říkají jí Ev…to mi nepřijde jako jméno
, je to takové divné…
@mokkk díky, tohle jsou moji favoriti…I když s tou tamarou si nejsem jistá vzhledem k příjmení, které obsahuje taky R (rová)
@bedrisek no právě, jedině ji říkat Evelí, jinak mě nic nenapadá…Evelo a Evi je hrozné
@unuděná to napadne skoro každého
![]()
Ale ani jedno se nám nelíbí
@Mama000 mám taky Jáchyma a Viléma ![]()
My měli pro případného třetího kluka: Ota, Hynek, Josef, Šimon, Štěpán
Pro holky: Žofie, Rozalie, Evelína, Elvíra, Adina.