Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mně osobně se nelíbí ani jedno z nich, ale pokud vám ano, tak to je hlavní.
Z těchto dvou bych dla spíše Natálii, přijde mi že má hezčí taková ty domácí oslovení.
@Anonymní píše: Více
Sousedi mají a jedna velmi stará známá má pravnučku Lauru. Říkají Loli, Lolinko a Lauri, Laurinko. Třeba ta stará paní je Aloise. Ale v životě ji tak nikdo neřekl, říkají ji Lola 90 let. Mladí chtěli jméno po ní. Ona jim Aloisii rozmluvila. Tak dali Lauru a říkají ji taky Lola. Jak je ta prababička.
Mně se tedy líbí více Laura.
Ale sama bych ani jedno z jmen nedala.
Laura je prostě hezká jen v základním tvaru, ty zdrobněliny nic moc.
Natálii prosím ne. Mám neteř Natálii, je to hezké jméno, ale je všude na každém rohu..
V okolí jich mám x… od miminek, po holčiny ve školce, škole až po dospělé Natálky.
Tohle už není ani o nápaditosti, dát nějaké hezké jméno… ale o lenosti vymyslet nějaké jiné hezké jméno
Proč lenost? Prostě když je to hezké jméno, líbí se mi víc než jiná, tak proč ho nedávat?
Ja bych dala uplne neco jineho a kdyz uz z techto 2, tak 100% Lauru
. Zdrobnelina se vzdycky v rodine nejak vyvine. nasim detem jsme nakonec rikali tak, ze to z puvodniho jmena v podstate nezachovalo jedine pismeno
. Deti se proste nejak pojmenovaly samy s prvnimi slovy a celkou podstatnou chvili jim to zustalo
.
Ahoj holky, které jméno vám přijde hezčí i v jeho podobách? Natálie a nebo Laura?