Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Denulíí píše: Více
Stela Kolajová zní divně - ty dvě L po sobě jdoucí,
a Stelinek je všude spousta, dejte Bibianu - je to zajímavější jméno a je hezké
Stela je hezké, ale poslední dobou aspoň u nás v okolí dost oblíbené jméno. Bibiana se mi osobně nelíbí, ale je ojedinělé.
@1Pears1 děkuji za názor 🙂no u nás jméno Stela právě vůbec není, nebo aspoň jsem ještě nikde neslyšela 😁 mě se Bibiana moc líbí, ale přijde moc dlouhé k příjmení 😬ještě v plánu byla Sára, ale to jsme vyřadili
@stinga děkuji 🙂
No vím že ty L tam jsou docela naprd 😬 a to se příteli ještě líbila Julie a to jsem zatrhla 😁to bych asi ani nezvládla vyslovit s příjmením 😂
Mně se k příjmení upřímně nelíbí ani jedno. Škoda, že jste vyřadili Sáru - Sára Kolajová podle mě nezní špatně.
Stela nejde moc s příjmením. A to se mi líbí víc, než druhé jméno, ale k příjmení to zní divně.
Radeji Julie. Bibianě budou rikat Bibi a to i v dospelosti. Nebo Bibiano. Celkově to jméno nemá v sobě takovou uctyhodnost. Stela je rozhodne lepsi z tech dvou, působí lépe. Bude problém s tím že se ji budou všude ptát zda má dvě L nebo jedno, lepší je se 2 z pohledu zatížení karmického-bude mit lepsi zivot. Treba zde o tom pisou https://www.madebygab.cz/…r-b82694.htm Preji nejlepsi vyber. Jmeno silne ovlivni bytost ktera jmeno nosi.
Mně se zase naopak k tomu příjmení hodí víc, ta Stela.
Zdá se mi to lépe vyslovitelnější a celkově i hezčí. ![]()
A jestli si můžu dovolit být s prominutím, natolik upřímná… tak to první jméno Valérie, za mě, nebyla úplně vhodná volba. ![]()
Ale je to samozřejmě, jen vaše věc. Tím nejdůležitějším je hlavně její zdraví a šťastný život.
Stella je myslím se dvěma l a je to krásné jméno. Bibiana se mi nelibi vůbec, je to takové no name jméno. Asi jako Liliana. Všichni na ní budou volat Bibi, což je dost časté jméno pro psa.
Stela Kolajová mi kupodivu nijak nevadí. Ani nedráždí na jazyku. Neřekla bych, že je jich moc. Zas je to jen zkreslená myšlenka. Bibianu znám. Mi se to jméno moc nelíbí. Takové tvrdé. Hledala bych dal.
Stélu jsem měla v hledáčku. Stela Kolajová mi teda nevadí. Bibiana, je
jiné, vadila by mi Bibi, Bibinka.
nějak nevím jestli se mi líbí nebo otravuje ![]()
Bibianu jsem chtěla, kdyby byly holky… No byli kluci 😆 Stela se mi nelibi tak nejak celkove, ale k prijmeni mi prijdou v pohode obe.
@Denulíí Stela mi k tomu nejde, jak jsou dvě L.
Bibiana je zvláštní jméno, ale špatné není.
Zkus se ještě podívat TADY na seznam jmen, třeba ti padne do oka ještě jiné ![]()
Zdravím holky, jen se chci zeptat kdo dal jméno z těchto dvou, a jak jste spokojené? 🙂 Nemůžeme se rozhodnout, příjmení Kolajová a první dcera Valérie.
Vím že je to na nás, ale nějaké názory či zkušenosti s jménem bodnou. Dikyy