Jméno Stela a Bibiana

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Denulíí
13.8.24 22:11

@p.Zv. úplně v pořádku, nic se neděje ☺️
My se stejně dneska dozvěděli, že to bude nakonec kluk, že ho tam měl schovaného 😂 😂takže jsme v…😁a na kluka absolutně nevím, nic se mi nelíbí 😬 😬ach jooooo😭

• Citovat
  • Upravit
16304
14.8.24 01:35
@Denulíí píše: Více

Aha, tak vidíš. Tomu fakt říkám překvápko. :mrgreen:
Noo, nám se tenkrát moc líbil Adámek. :srdce:
Ale předpokládám, že vy asi budete chtít něco originálnějšího. :P :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
14.8.24 09:25

Jee, tak to musi byt trosku sok!! :lol: Dulezite je, aby byl chlapecek zdravy a stastny! :srdce: Urcite si brzy zvyknete, ze je to chlapecek. Az budete mit nejake tipy, tak se tesim na diskuzi o chlapeckem jmenu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denulíí
14.8.24 09:36

@Černá Madonna překvápko to teda bylo 😂 no na kluka právě se mi žádné originální jméno moc nelíbí 😬 Adámek je hezké, taky se mi líbí, ale připomíná mi jednoho člověka s kterým jsem žila, tak to nejde 🙈

• Citovat
  • Upravit
Denulíí
14.8.24 09:38

@p.Zv. trošku? Hodně 😂já se tak těšila na druhou holčičku, a teď toto 😁nějak si nedokážu představit mít kluka jak jsme zvyklá na holčičku 😁ale jak říkáte, brzy si zvykneme 😊
Noo tak doufám že pak poradíte 😁 :kytka: diskuzi určitě založím, protože jsme úplně v pasti 😁

• Citovat
  • Upravit
1214
15.8.24 09:05

Moje svagrova taky rikala presne tohle, ze zadne muzske jmeno se ji nelibi :lol: a kdyz to nekdo rika a bavim se s nim dyl, tak to presne podporuje moji teorii, ze to je jen o tom, ze nejste na chlapecka naladene. Jinak neni mozne, ze by se vam ze vsech jmen na svete zadne muzske nelibilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
15.8.24 09:15

Mne se libi treba Kristian, Dorian, Darian (tomu bych rikala Darek) :mrgreen:, Robin (tomu bych rikala Robie, Robe), taky Viliam (ale toho bych nedala kvuli osloveni Vili)

Z tech, co se davaji, ale nejsou extremne casta, me napada treba Barnabas (Barney), Oliver… Na me uz dost jemna, ale davaji se Elias, Nikolas…

Vzdyt je toho tolik! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko