Děkuju! Já se nebojím, já si to přeju, jelikož minule to bylo akutně v celkový, takže to už doufám ne (přirozeně už jsem taky rodila, čekám třetí, teď to nejde tak to neřeším). Jak to je pak po císaři, to bohužel si pamatuju (WC žůžo). Tak mě zajímá jen ten průběh spinální. A když tě odvezli na pokoj, tak za jak dlouho přijde vše k sobě a cítíš nohy atd? To šití už někdo psal, že je o hodně delší, než to vyndávání dítěte no…
ty jo. Rodila jsem na večer a někdy po 2 ráno (asi)už jsem cílila brnění od pasu dolů. Brzo ráno mi malou přivezli na kojení, než se měnila směna a to už bylo dobrý. Kolem 7 jsem vstávala a pak už to bylo dobrý. V podstatě od snídaně jsem byla funkční. Bylo to omezující, otravný ale ne tak že by něco jako nešlo. Všechno šlo, jenom pomaleji. Akorad smát jsem se nemohla
Děkuju! Já se nebojím, já si to přeju, jelikož minule to bylo akutně v celkový, takže to už doufám ne
(přirozeně už jsem taky rodila, čekám třetí, teď to nejde tak to neřeším). Jak to je pak po císaři, to bohužel si pamatuju
(WC žůžo). Tak mě zajímá jen ten průběh spinální. A když tě odvezli na pokoj, tak za jak dlouho přijde vše k sobě a cítíš nohy atd?
To šití už někdo psal, že je o hodně delší, než to vyndávání dítěte no…