Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mezi kamarády si vybavuju jména Enzo a Etien. Vždy je jeden rodič Čech a druhý cizinec. Jinak mě napadá třeba Adrian.
V okolí máme: Kvirin, Florián, Kristián, Damián, Norbert, Mateo (i když těch je docela dost, jak jsem slyšela) a znám i Bruna, Borise a Huberta ![]()
Prosím anonym, jsou to docela netypická jména a nechci mít spojeno s nickem, kdyby někdo poznal ![]()
@Anonymní píše: Více
Ok, u nás se chlapecké jméno dědí po meči a syn je 6. toho jména
Tak trochu klasika česká i mezinárodní, proto nemám úplně přehled, co je teď in a v kurzu a cool ![]()
Slyšela a viděla jsem v poslednich letech kluky jménem: Neklan, Jeroným, Alfred, Alfons, Arnošt, Felix, Fabián, Florián, Bivoj, Bedrich, Medard, Bartoloměj, Aron, Hubert, Norbert, Albert, Robert.
Me se líbí Přemysl, Čeněk a Vítek. Ale mám po tatínkovi Jiříka.
Mame Jonáše
Chteli jsme neco ceskeho ale ne tak casteho… V okoli nemame zadneho a kazdy chvali jak ma hezke jmeno. Me to nejdrive moc nesedelo, ale vymyslel ho starsi syn a ted jsem moc rada, ze jsme ho dali ![]()
Prosim anonym ![]()
@Beruska999999 píše: Více
Vidíš a já mám v okolí 2 Vendelíny do 5 let. ![]()
Asi záleží na vašem okolí. Tady na sídlišti je třeba mezi dětmi krajně neobvyklé jméno Karel ![]()
@Anonymní píše: Více
Dcera (teď nastoupí do 5. třídy) má ve třídě 3 Jonáše a 3 Matyáše. Dalších x kluků těchto jmen znám z okolí. Ale to může být lokální záležitost.
Jinak znám i Vendelína, Robina, Jeronýma, Diviše, Bartoloměje, Edmunda, Juliuse, 2 Damiány, několik Eliášů a Teodorů/Theodorů.
Příspěvek upraven 14.08.24 v 14:29
Ahojte, nemáte prosím tipy na jméno pro chlapečka? Chtěli bychom něco méně častého, ale zase nic exotického. První dceru máme Beátu.
Děkuju moc za všechny tipy, snad nám pomůžete ve výběru toho správného jména