Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Oliver je Oli…potrebujes vic zdrobnenin? Ja mam Alexe a zdrobneniny nepouzivam, nemam pocit, ze by ho to nejak poznamenalo…jinak je jmen plny kalendar a kazdemu se libi neco jineho
Z podobnych co treba Viktor? Ale docela chapu, ja mam kluky 2 a natrapili jsme se s vyberem u obou ![]()
Příspěvek upraven 01.06.20 v 07:59
Oliver je pěkné jméno.
A jinak, proč by se děti měly neustále oslovovat zdrobnělinama? Já to třeba moc nedělám, Oli úplně stačí, ne? ![]()
Mně se jméno Oliver celkem líbí, ale nelíbí se mi ta zkrácenina Oli…mně přijde, že Oli je prostě pro holku
![]()
@beruska9 holčiček bych věděla klidně 10 krásných jmen. U těch kluků je to bída ![]()
Všichni Oliverové, co znám, jsou Olíci. Strašný, jak na osla.
@Anonymní píše:
@beruska9 holčiček bych věděla klidně 10 krásných jmen. U těch kluků je to bída
Heh, taky jsem to tak mela. A kdyz uz se mi nejake libilo, tak protestoval manzel. Asi proto mam 2 kluky
Oba dostali jmeno az po narozeni, jeden po tydnu, druhy dokonce po 2 ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj zvažujeme jméno Oliver, ale nemá moc verzí a zdrobnělin. Moc se mi klučičí jména nelíbí celkověNěkdo nějaký tip na krásné klučičí jméno?
Oliver v základním tvaru je pěkné jméno, zdrobnělina Oli je příšerná, Olin též, proto bych nedala.
@Anonymní píše:
@beruska9 holčiček bych věděla klidně 10 krásných jmen. U těch kluků je to bída
Mám to naopak, u kluka bych věděla hned, holčičí pro mě není žádné to opravdu srdcové, top.
Švagrová mu říká Olišku.
.
Já mu říkám Pažout
, jen to nesmí zjistit švagrová.
Oliver je hezké jméno, zdrobnělina Oli a Oliverku si myslím, že je dostačující.
My máme 2 kluky a jména byly taky boj, hroznej
Pro holky to bylo podstatně jednodušší. Máme Sebastiana - Sebiho a Maxmiliana - Maxe, Maxika. Jen Sebastianovi už je skoro 17, tak u něj je v kurzu nezkrácená verze.
@Gituš o Sebíkovi taky uvažuji. Líbí se mi i zkrácenina Bastien, Bastík ač vím, že to je trochu jiné jméno.
K příjmení nám jde jak Seba tak Oliver, ale prostě ani jedno mi hned nejde k srdci. Moc jsem si přála holčičku a pro tu jsem měla jméno dávno vymyšlené ![]()
Ahoj zvažujeme jméno Oliver, ale nemá moc verzí a zdrobnělin. Moc se mi klučičí jména nelíbí celkově
Někdo nějaký tip na krásné klučičí jméno?