Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Edith se pekne hodi k Thee, Malvina ani Josefina myslim, ze ne…
Josefina je moc pekne jmeno, libilo se mi uz kdysi, kolegyna mela dceru Pepinu. ale ted mam pocit, ze bude brzo prejosefinovano…
samozrejme jsou daleko castejsi jmena, ale u tech „jinych“ to vic utkvi a clovek to vic vnima.
Dala bych Editu. Za mě nejhorší je ta Pepina, to dávaj snad rodiče za trest. Bude terčem posměchu mnohem více než s,,normálním,, jménem.
Dala bych Editu. Za mě nejhorší je ta Pepina, to dávaj snad rodiče za trest. Bude terčem posměchu mnohem více než s,,normálním,, jménem. Jasný, že na každý jméno se může něco najít, ale tohle teda vystupuje nad všechny.
Příspěvek upraven 21.02.15 v 12:38
Ráda vybírám jména, ale tohle je teda diskuze úplně mimo můj vkus. Jméno se mi nelíbí k příjmení ani jedno, dokonce ani jméno první dcerky.
Navíc se mi ty jména nehodí ani k tomu prvnímu jménu. Dala bych třeba Timea, aby aspoň holky ladily, když už.
No každopádně, hodně štěstí při výběru. ![]()
Jinak ještě k té Pepce. Znám Josefínu Chlupatou a to je fakt masakr, je terčem posměchu i v dospělosti. Bych si to jméno nechala změnit. (ve škole to vždy byla chlupatá pipina)
@AstraG píše:
Jinak ještě k té Pepce. Znám Josefínu Chlupatou a to je fakt masakr, je terčem posměchu i v dospělosti. Bych si to jméno nechala změnit. (ve škole to vždy byla chlupatá pipina)
http://strakonicky.denik.cz/…al-st12.html?… Taky jedna.
No masakr. ![]()
Josefina jako zakladni tvar se mi libi, jenze kdo ji tak z lidi bude rikat… Pepina a Pepca ji asi rikat budou, Josefka taky nic moc… ale treba se vam to libi…
ke jmenu Thea se hodi Edith… i Edita…
Malvina mi prijde mimo…
@AstraG u nás na vsi jsou 2 Pepiny a terčem posměchu teda není ani jedna. Naopak, je to krásné vznešené jméno.
Spíš to svědčí něco o inteligenci těch posměváčků.
@maraida mám na to stejný názor, jestli se najdou lidé, kteří se posmívají krásnému staročeskému jménu, tak to o něčem svědší a doufám, že ani má dcera se takovými nebude zabývat.))
@AstraG píše:
Teda tak ted jsem se smíchy celá pobryndala polivkou ![]()
Super jméno ![]()
Nebráním se ani tomu, když mi někdo dá nějaký návrh na zcela jiné jméno, které by mu sedělo jak k příjmení, tak zhruba ke jménu prvorozené…ještě jsme zamýšleli Innu…jsme v půlce, takže času dost
![]()