Jméno pro dcérenku :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1335
21.2.15 12:31

Edith se pekne hodi k Thee, Malvina ani Josefina myslim, ze ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
21.2.15 12:35

Josefina je moc pekne jmeno, libilo se mi uz kdysi, kolegyna mela dceru Pepinu. ale ted mam pocit, ze bude brzo prejosefinovano…
samozrejme jsou daleko castejsi jmena, ale u tech „jinych“ to vic utkvi a clovek to vic vnima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
21.2.15 12:36

Dala bych Editu. Za mě nejhorší je ta Pepina, to dávaj snad rodiče za trest. Bude terčem posměchu mnohem více než s,,normálním,, jménem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
21.2.15 12:36

Dala bych Editu. Za mě nejhorší je ta Pepina, to dávaj snad rodiče za trest. Bude terčem posměchu mnohem více než s,,normálním,, jménem. Jasný, že na každý jméno se může něco najít, ale tohle teda vystupuje nad všechny.

Příspěvek upraven 21.02.15 v 12:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
21.2.15 12:37

Ráda vybírám jména, ale tohle je teda diskuze úplně mimo můj vkus. Jméno se mi nelíbí k příjmení ani jedno, dokonce ani jméno první dcerky. :oops: Navíc se mi ty jména nehodí ani k tomu prvnímu jménu. Dala bych třeba Timea, aby aspoň holky ladily, když už.

No každopádně, hodně štěstí při výběru. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
21.2.15 12:39

Jedno horsi jak druhe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
21.2.15 12:41

Jinak ještě k té Pepce. Znám Josefínu Chlupatou a to je fakt masakr, je terčem posměchu i v dospělosti. Bych si to jméno nechala změnit. (ve škole to vždy byla chlupatá pipina)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
21.2.15 12:45
@AstraG píše:
Jinak ještě k té Pepce. Znám Josefínu Chlupatou a to je fakt masakr, je terčem posměchu i v dospělosti. Bych si to jméno nechala změnit. (ve škole to vždy byla chlupatá pipina)

http://strakonicky.denik.cz/…al-st12.html?… Taky jedna. 8o No masakr. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
21.2.15 12:47

Josefina jako zakladni tvar se mi libi, jenze kdo ji tak z lidi bude rikat… Pepina a Pepca ji asi rikat budou, Josefka taky nic moc… ale treba se vam to libi…
ke jmenu Thea se hodi Edith… i Edita…
Malvina mi prijde mimo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
21.2.15 12:47

@AstraG u nás na vsi jsou 2 Pepiny a terčem posměchu teda není ani jedna. Naopak, je to krásné vznešené jméno.
Spíš to svědčí něco o inteligenci těch posměváčků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
21.2.15 12:48

Chlupatý se budou smát vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
21.2.15 12:48

@maraida mám na to stejný názor, jestli se najdou lidé, kteří se posmívají krásnému staročeskému jménu, tak to o něčem svědší a doufám, že ani má dcera se takovými nebude zabývat.))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
21.2.15 12:51
@AstraG píše:

Teda tak ted jsem se smíchy celá pobryndala polivkou :lol:
Super jméno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230

Mě se líbí Malvína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103

Nebráním se ani tomu, když mi někdo dá nějaký návrh na zcela jiné jméno, které by mu sedělo jak k příjmení, tak zhruba ke jménu prvorozené…ještě jsme zamýšleli Innu…jsme v půlce, takže času dost :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze