Jméno pro domácího mazlicka ?

Anonymní
11.11.22 20:47

Jméno pro domácího mazlicka ?

Ahojky, dejte mi sem nápady na jména pro menší hlodavce (kralici, cincily, fretky) cokoliv, pro kluka :srdce: budu za každou inspiraci rada
Jen ne prosím lidská jména jako “Pepa” a podobne :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
11.11.22 20:56

Takové univerzální je Miky. My máme teda kocoura Mikeše. Ale nejvíc se mu říká Miky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
11.11.22 20:58
@Anonymní píše:
Ahojky, dejte mi sem nápady na jména pro menší hlodavce (kralici, cincily, fretky) cokoliv, pro kluka :srdce: budu za každou inspiraci rada
Jen ne prosím lidská jména jako “Pepa” a podobne :lol:

Kluci maj potkany - Mickey a Frankie.
Taky jsme Měli Sherlocka a Holmese a Arsena s Lupinem, Huberta, Olivera, Maxe a Felixe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
11.11.22 20:59

Já měla potkany a jmenovali se Forest Gump (volala jsem na něj jen Foreste), Hancock, Logan, Gideon, Jarvis („džarvis“) 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.11.22 21:07

Druhý je Eda - Edoušek a třetí je Mia.
Psa máme papírově Orlando. Ale to jsme si nevybrali si. Je to vrh O. Tam to měla paní těžké :mrgreen:. My mu říkáme jinak. Ale pro činčily by Orlando šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8756
11.11.22 21:14

My jsme měli osmaky Edu a Matyho a morčata Julinku a Bohouška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2386
11.11.22 21:36

Mně by se líbil Ferda. Nejvíc asi pro fretku, ale šlo by určitě pro každé menší zvíře.

A pro králíka Bunny (ano, děsně originální, vím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
11.11.22 22:11
@Anonymní píše:

Já jsem nejradši vzala anglický slovník a jela po něm – první touto metodou před mnoha lety už můj otec pojmenoval naši drsnosrstou jezevčici Shaggy.

Takže naše kočky byly:

• Ginger (rezavý, což on byl, a celkově ten význam toho slova je hezký, a taky je v něm dž, což mám ráda),
  • Fénix a Flame (bráchové, museli být od F, a toto mi přišlo vtipné).

Pak jsme ještě měli křečka Rádžu (byl takový dlouhosrstý), králíka Tuesday (neměla jsem jiný nápad), kočku Princeznu (původní majitel jí říkal podle barvy Popelka, ale mně se to furt pletlo, tak jí zůstala Princezna), a psy Artuše a Merlina (chtěla jsem Gandalfa, ale přehlasovali mě na toho Artuše, no a o rok později k němu byl ten Merlin logická volba)…

Příspěvek upraven 11.11.22 v 22:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
11.11.22 22:11

Králíky jsme měli: Ušák, Zoubek, Packa, Bublina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
11.11.22 22:22

Máme zakrslé králíčky. Kluci se jmenují Casper a Joker

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
11.11.22 22:23

Měli jsem Zrzavého králíčka a díky té barvě se jmenoval Piškot :srdce: měl je moc rád občas i jako pamlsek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
11.11.22 22:59
@Anonymní píše:

Hobby, Tříska, ryzek, čoky, čiko, Milo, Kulich, chlup, klofan, lump…
Pokud ne lidské tak třeba nějakou charakteristiku co bude zvíře mít. :nevim: lenoch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
11.11.22 23:43

Pamatuju z dětství křečka Dianu. Byl to kluk :mrgreen: Jinak máme kocoura a papoucha, to požadované hlodavce nesplňuje :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4622
12.11.22 08:56

Nas kralik je Nufik :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
12.11.22 09:01

Morčata jsem měla: Terezka, Jessie, Lili, Honzík, Penny, Amy, Bernadette (ano, celé trio The Big Bang Theory :D), Howard, Bernie, Bessie, Alex, Anette, Blindy (narodil se s hodně slepeným očičkem)
Králíci: Jaspes. Nyní máme Phoebe a Archie
Kočky: Triss a Yennefer (The Witcher). První je zrzavá, druhou mám na fotce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný