Křeček překousal kabel. Umřel....

Anonymní
5.11.22 14:06

Křeček překousal kabel. Umřel....

Zdravím všechny…
dnes ráno jsem zjistila, že mi z terárka utekl můj milovaný křeček, a jak asi tušíte podle nadpisu… Jsem z toho úplně hotová. Asi se potřebuju vyplakat a vypsat a sdělit to celému světu… Je mi to neskutečně líto, je mi hrozně, že se to stalo, pláču už od rána, bolí mě z toho hlava… Bylo mu teprve tři čtvrtě roku. Nemůžu tomu neštěstí pořád uvěřit… Ještě včera ráno jsme se spolu u snídaně přetahovali o okurku..Večer si u mě na pohovce lehl a jen tak odpočíval a nikam neutíkal, položil si na mě hlavičku jako pejsek a skoro usnul, udělal to tak poprvé.. Byl úžasný. Slyšel na přivolání konkrétním zvukem. Když měl dost běhání po pokoji, sedl mi na nohu nebo po mě vyšplhal až na rameno, abych ho vzala domů…Je mi to tolik líto!!! Řvu jako želva, nevidím na pismena… Měla jsem ho líp zabezpečit, měla jsem mu kolečko jinak postavit, aby ho nenaklonil a nevylezl, měla jsem v noci vstát, když jsem se probudila s myšlenkou, jestli zase neutekl, měla jsem… Strašně si nadávám do všech de. bilů a kre. ténů…

Dala jsem mu do krabičky kapesníčky, ty měl nejradši, a trochu semínek na poslední cestu…
Je tu někdo, kdo by mě uměl trošku utěšit? Rozskočí se mi srdce žalem…

Děkuju vám..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20897
5.11.22 14:10

Snad nerozkousal kabel k něčemu drahýmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.22 14:13

K myčce, dostal se za linku. Ale to je jedno, kabel vyměníme za 500 Kč…

• Citovat
  • Upravit
21902
5.11.22 14:17
@Cenarius píše:
Snad nerozkousal kabel k něčemu drahýmu.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
5.11.22 14:21

Já chápu, že jsi teď moc zraněná. Mrzí mě to. Smrt domácího mazlíčka jsme vždycky celá rodina nesly těžce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
5.11.22 14:23

Přiznám se, že neumím rozluštit, jestli je to míněné vážně, či ne :lol:

• Citovat
  • Upravit
1212
5.11.22 14:30

Nám také umřel křeček už před měsícem ale svou chybou přes klícku pořád utíkal nebyl by den… Kocour ho zakousl bohužel. Kvůli dětem měli ho rádi byl pohřeben na zahradě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
5.11.22 14:32

:hug: je mi to lito, zakladatelko…kazdy ma na svete vymereny nejaky cas a tvuj krecik to mel takhle. Urcite to byl prima spolecnik… :srdce: treba, az se s nim rozloucis, prijmes to, tak najdes nejakeho podobneho kamarada :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.11.22 14:33
@Anonymní píše:
Zdravím všechny…
dnes ráno jsem zjistila, že mi z terárka utekl můj milovaný křeček, a jak asi tušíte podle nadpisu… Jsem z toho úplně hotová. Asi se potřebuju vyplakat a vypsat a sdělit to celému světu… Je mi to neskutečně líto, je mi hrozně, že se to stalo, pláču už od rána, bolí mě z toho hlava… Bylo mu teprve tři čtvrtě roku. Nemůžu tomu neštěstí pořád uvěřit… Ještě včera ráno jsme se spolu u snídaně přetahovali o okurku..Večer si u mě na pohovce lehl a jen tak odpočíval a nikam neutíkal, položil si na mě hlavičku jako pejsek a skoro usnul, udělal to tak poprvé.. Byl úžasný. Slyšel na přivolání konkrétním zvukem. Když měl dost běhání po pokoji, sedl mi na nohu nebo po mě vyšplhal až na rameno, abych ho vzala domů…Je mi to tolik líto!!! Řvu jako želva, nevidím na pismena… Měla jsem ho líp zabezpečit, měla jsem mu kolečko jinak postavit, aby ho nenaklonil a nevylezl, měla jsem v noci vstát, když jsem se probudila s myšlenkou, jestli zase neutekl, měla jsem… Strašně si nadávám do všech de. bilů a kre. ténů…

Dala jsem mu do krabičky kapesníčky, ty měl nejradši, a trochu semínek na poslední cestu…

Děkuju vám..

Kup si jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.11.22 14:33

Přijmi upřímnou soustrast :,( Mě by teda nassral ten kabel za 500, ale každý to má jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2092
5.11.22 14:38

Tyjo…Nejdražší křeček ve střední Evropě…energeticky zářil…

Ne pardon, pokud to není fake příspěvek tak tě to trápí, ale já nevím jestli to není myšleno jako vtip. Každopádně každý má vztah k něčemu jinému, což je dobře.
Nicméně každá ztráta domácího mazlíčka zabolí, já takových mám za sebou už hodně a prostě každý má vyměřený čas i to zvíře. Je to málo platný, ale vždy pomohlo si pořídit dalšího člena rodiny, tak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
5.11.22 15:04

A tuhle znáte?

Měl jsem hlídat tetě křečka…

Hej teto, já ho fakt zabil, ten bídák sežral magnet a k topení se přitavil.

:pankac:

Prý to je také podle skutečné události :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
368
5.11.22 15:09

Dobrý den zkuste se na tragédii dívat z druhé strany teď vás trápí žal ale z dlouhodobě perspektivy ušetříte za krmení a materiál do akvária celkově nemusíte tolik topit takže úspora energií a taky se nemusíte bát že v noci uteče a něco vám udělá. Kdysi jsem měla křečka takového co nesmrdí toho malého proužkovaného a vyskočil z akvária bylo to jak z hororu od té doby vím že je potřeba si dávat pozor. Uvidíte že ten smutek časem přejde a zůstanou vám hezké vzpomínky na společné chvíle držím vám palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.22 15:10
@Kolicek95 píše:
A tuhle znáte?

Měl jsem hlídat tetě křečka…

Hej teto, já ho fakt zabil, ten bídák sežral magnet a k topení se přitavil.

:pankac:
Prý to je také podle skutečné události :nevim:.

Hned jsem si na zo vzpomněla :D ale tak někdo má prostě psa jiný kočku a někdo prostě křečka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4058
5.11.22 15:14
@Anonymní píše:
Zdravím všechny…

Děkuju vám..

Je mi te lito, i toho maleho prcka, taky jsme kdysi oplakali morcatko, a ted behem roku a pul max.nas ceka 3×doziti potkanku. Furt u nas neco hryzou, ale jsou to proste nase „miminka“ a vim, ze nas to taky zasahne.
Chapu, ze mas vycitky, taky bych mela, ale nemohla jsi to vedet, bohuzel to je zivot. A myslis, ze ho zasahl proud?
Udelej mu hezky hrobecek nekde na peknem miste.
Preboli to casem :hug:,ale moc moc te chapu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný