Křeček překousal kabel. Umřel....

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80240
6.11.22 04:52

@stinga Ale to morče na jídlo je trochu jiné, není to to maličké, co se běžně chová u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12659
6.11.22 07:12
@Anonymní píše:
Zdravím všechny…
dnes ráno jsem zjistila, že mi z terárka utekl můj milovaný křeček, a jak asi tušíte podle nadpisu… Jsem z toho úplně hotová. Asi se potřebuju vyplakat a vypsat a sdělit to celému světu… Je mi to neskutečně líto, je mi hrozně, že se to stalo, pláču už od rána, bolí mě z toho hlava… Bylo mu teprve tři čtvrtě roku. Nemůžu tomu neštěstí pořád uvěřit… Ještě včera ráno jsme se spolu u snídaně přetahovali o okurku..Večer si u mě na pohovce lehl a jen tak odpočíval a nikam neutíkal, položil si na mě hlavičku jako pejsek a skoro usnul, udělal to tak poprvé.. Byl úžasný. Slyšel na přivolání konkrétním zvukem. Když měl dost běhání po pokoji, sedl mi na nohu nebo po mě vyšplhal až na rameno, abych ho vzala domů…Je mi to tolik líto!!! Řvu jako želva, nevidím na pismena… Měla jsem ho líp zabezpečit, měla jsem mu kolečko jinak postavit, aby ho nenaklonil a nevylezl, měla jsem v noci vstát, když jsem se probudila s myšlenkou, jestli zase neutekl, měla jsem… Strašně si nadávám do všech de. bilů a kre. ténů…

Dala jsem mu do krabičky kapesníčky, ty měl nejradši, a trochu semínek na poslední cestu…
Je tu někdo, kdo by mě uměl trošku utěšit? Rozskočí se mi srdce žalem…

Děkuju vám..

Citim s tebou zakladatelko, kazdy ma rad to svoje zviratko..ja zase nechapu vy. sranost z kazdeho umulousaneho kotete, kocky nemusim, nesnasim, tak ze taky napisi kdyby my posla kocka, ze lituji hlavne znicenou sedacku ne opelichanou exlou micinu..ja zase mam moc rada papousky a odhanet nasi zakousi holku od kabelu, tuzek a nevim ceho je taky rajc, vse by kousala jak hlodavec. A jeste s tim potvora lita na horu na klec abychom za ni nemohli, vresti u toho a ma z toho p.el. ale pak prileti krotka jako holubicka najednou a necha se drbat po hlavicce a drzi. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
6.11.22 08:22

Nám jednou křečka zakousla kočka..jinak věřím, že příspěvěk není legrace. V pubertě jsem vyplakala tuny slz pro mého milovaného potkana. Byl hodně ochočený. Chodili jsme spolu i ven. Byl v rukávu. Jestli tě to uklidní, jestli mu byl skoro rok, tak už by tu stejně dlouho nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12659
6.11.22 09:07
@Gingerka píše:
@Kolicek95Hej teto, co na to říci?
Můžeš si ho maximálně připnout na lednici :mrgreen: :mrgreen:

Muze mi nekdo vysvetlit vtipne nebo nevtipne jaky je rozdil mezi ucmrdlanym kotetem a kreckem pricvaklym na lednicke, obe klidne sezere had a obe se hady zivi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.11.22 09:14
@KacanovaIng píše:
Dobrý den proč urážíte já se akorát snažím najít na té tragédii něco pozitivního dnes to byl křeček zítra to bude dítě navíc křeček je otázkou třeba je mu teď líp než když byl pod proudem a teď tedy bych poradila nové zvíře ale nějaké co nebude agresivní kousavé. Třeba rybičky jsou pěkné a navíc klidné hodné a není s nimi moc práce

8o
Jsi normální? :zed:
Zakladatelko této osoby si nevšímej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
6.11.22 10:31
@Lykaon píše:
Jo tak rybičky? Tak s menším akvárkem je maximální sraní a pochybuju že si koupí nějako 200L a více kde se dá udržovat ten ekosystém tak trochu v klidu a je o trochu více blbovzdorný než nějaké 54L akvárko. Doporučím pořídit třeba kvalitní 40L a více krevetárko, něco si o tom nastudovat a k tomu přiměřený počet krevetek. Pozor ale vše je finančně nákladné, není to jako křeček.

Dobrý den já kdysi měla rybičky 60 l a nebylo to nějak složité moc jsem se starat nemusela nebyl čas. Jednou za pár dní dno vyčistil soused já tam akorát házela granule a měla jsem i automatické světlo a topení všechno a ryby ani nevyžadovaly mou přítomnost plavaly beze mě. Já měla různé například k neonky občas nějaká umřela plavala břichem nahoru tak jsem ji hodila do koše měla jsem sítko. Podle mě je potřeba zabývat se jen tím co můžete změnit když už je to pryč tak ne vyřešíte nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42687
6.11.22 10:32
@KacanovaIng píše:
Dobrý den já kdysi měla rybičky 60 l a nebylo to nějak složité moc jsem se starat nemusela nebyl čas. Jednou za pár dní dno vyčistil soused já tam akorát házela granule a měla jsem i automatické světlo a topení všechno a ryby ani nevyžadovaly mou přítomnost plavaly beze mě. Já měla různé například k neonky občas nějaká umřela plavala břichem nahoru tak jsem ji hodila do koše měla jsem sítko. Podle mě je potřeba zabývat se jen tím co můžete změnit když už je to pryč tak ne vyřešíte nic.

Kristova noho 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65428
6.11.22 10:34
@Betty MacDonald píše:
Kristova noho 8o

prý plavaly beze mě :mrgreen: asi moc kouká Jak utopit doktora Mráčka, možná chtěla plavat s rybkama jako Šafránková :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42687
6.11.22 10:40
@vokishka píše:
prý plavaly beze mě :mrgreen: asi moc kouká Jak utopit doktora Mráčka, možná chtěla plavat s rybkama jako Šafránková :mrgreen:

To je prostě čím dál lepší :mrgreen: bezpracný akvarko, co občas vyčistí soused a rybky, co nevyžadují přítomnost paničky a troufly si plavat bez ní… Tak toto porazilo i ty zákeřný nebezpečný houby, co na ni číhaly v květináči :mrgreen:

Příspěvek upraven 06.11.22 v 10:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34007
6.11.22 10:46
@KacanovaIng píše:
Dobrý den já kdysi měla rybičky 60 l a nebylo to nějak složité moc jsem se starat nemusela nebyl čas. Jednou za pár dní dno vyčistil soused já tam akorát házela granule a měla jsem i automatické světlo a topení všechno a ryby ani nevyžadovaly mou přítomnost plavaly beze mě. Já měla různé například k neonky občas nějaká umřela plavala břichem nahoru tak jsem ji hodila do koše měla jsem sítko. Podle mě je potřeba zabývat se jen tím co můžete změnit když už je to pryč tak ne vyřešíte nic.

Už si někdy uvažovala nad odbornou pomocí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
6.11.22 10:49
@arinecka píše:

Dobrý den nevidím důvod mě nikdo neumřel teď snažím se pomoct té paní s křečkem podle mě to má řešení stačí prostě na věci nahlížet jinak. Je jasné že křeček už neobživne pokud z něj nic nezbylo tak se nedá udělat ani talisman ale dá se z toho poučit domácnost třeba udělat jinak koupit si něco nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42687
6.11.22 10:51
@arinecka píše:

To je marný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
6.11.22 11:04
@KacanovaIng píše:
Dobrý den nevidím důvod mě nikdo neumřel teď snažím se pomoct té paní s křečkem podle mě to má řešení stačí prostě na věci nahlížet jinak. Je jasné že křeček už neobživne pokud z něj nic nezbylo tak se nedá udělat ani talisman ale dá se z toho poučit domácnost třeba udělat jinak koupit si něco nového.

Jak jako talisman? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.11.22 11:21
@Kockazvysocan píše:
Jak jako talisman? 8o

Vycpat a vystavit. Nechutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14665
6.11.22 11:24
@Kockazvysocan píše:
Jak jako talisman? 8o

Asi něco na způsob králičí pacičky :mrgreen: Káča Nová povznáší místní bizár na novou úroveň :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný