Probiotika pro psa a kočku

4.11.22 16:55

Probiotika pro psa a kočku

Ahoj, ráda bych si nechala poradit probiotika pro psy a kočky. Nebo někde odkaz kde se to řeší? Ráda bych domácím šelmám nastavila prevenci a péči. Děkuji hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Prostě Vodnář
4.11.22 17:01

Přimícháváme Chlorellu do bílého jogurtu.

• Citovat
  • Upravit
15517
4.11.22 17:40
@PavlinaSestakova píše:
Ahoj, ráda bych si nechala poradit probiotika pro psy a kočky. Nebo někde odkaz kde se to řeší? Ráda bych domácím šelmám nastavila prevenci a péči. Děkuji hezký den.

Představ si, že takové věci se řeší na veterině.
A odkaz? Snad máš nějakou vet, kam chodíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
4.11.22 18:05
@Šmoulice píše:
Představ si, že takové věci se řeší na veterině.
A odkaz? Snad máš nějakou vet, kam chodíš…

Prosím tě nebude řešit každý doplněk stravy na veterině. Pokud je to pro příslušný druh zvířete tak snad chybu neudělá a může se zeptat na zkušenosti zdejších pisatelek, ne? Nejsou to léky.
Zakladatelko pro kočky je dobrá Fortiflora a navíc jim ještě moc chutná.. pro psa mám Canvit probio, také asi chuťově velmi dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15517
4.11.22 18:08
@jannina1 píše:
Prosím tě nebude řešit každý doplněk stravy na veterině. Pokud je to pro příslušný druh zvířete tak snad chybu neudělá a může se zeptat na zkušenosti zdejších pisatelek, ne? Nejsou to léky.
Zakladatelko pro kočky je dobrá Fortiflora a navíc jim ještě moc chutná..

Já takové věci na veterině řeším. Protože kdo má největší zkušenost? Právě veterinář.
A když už tam jsem, tak si mimo jiné pořeším například i tohle. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
4.11.22 18:15
@Šmoulice píše:
Já takové věci na veterině řeším. Protože kdo má největší zkušenost? Právě veterinář.
A když už tam jsem, tak si mimo jiné pořeším například i tohle. ;)

Tvoje věc, že řešíš každý prd s veterinářem, ale nevnucuj to ostatním. Neříkám aby lidi dávali psům léky z vlastní iniciativy ale vitamíny snad mohou. U všech je přiloženo přesné dávkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.22 18:16

@jannina1 Ano veterinar mi dal nějáké tipy a já jsem chtěla vědět jen jiný názor, ptala jsem se co by doporučil a on mi řekl product od společnosti Dr. Mercola Complet Probiotics, dle studie kterou dostává jako odborník mi doporučil to tak jsem se chtěla zeptat co používají zdejší členky a je to doplněk stravy není to lek. Dekuji za doporučení podívám se na složení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
4.11.22 19:17

@PavlinaSestakova mam vybornou zkusenost s Capraverum dog probioticum&prebioticum. Jsou s obsahem koziho mleka, kupovala jsem na zaklade skvelych zkusenosti nasi veterinarky a mohu jen doporucit. Tusim, ze maji radu i pro kocky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
4.11.22 19:19

@PavlinaSestakova nekdo neda dopustit na Probican nebo Probicol, ale oboji obsahuje olej, coz nemusi zviratkum delat na traveni dobre (omezeni tuku kvuli slinivce, citlive zazivani a nasledny prujem apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.22 19:25
@lékařka píše:
@PavlinaSestakova mam vybornou zkusenost s Capraverum dog probioticum&prebioticum. Jsou s obsahem koziho mleka, kupovala jsem na zaklade skvelych zkusenosti nasi veterinarky a mohu jen doporucit. Tusim, ze maji radu i pro kocky.

Skvele moc dekuji ja jsem dostala tip na toto. Vzdy je to asi individualni, ja jsem chtela neco pro oba a uvidim a porovnat nejake zkusenosti. Moc dekuji a hezky vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
4.11.22 19:43

@PavlinaSestakova s timto zkusenost nemam, ale Capraverum je jedinecne a nezklame. Hlavne vyborne chutna-vzdy jsem rozmelnila ve trosce vody, vytvorilo se z toho mlicko a nase zlaticko to povazovalo jako odmenu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.22 19:47
@lékařka píše:
@PavlinaSestakova s timto zkusenost nemam, ale Capraverum je jedinecne a nezklame. Hlavne vyborne chutna-vzdy jsem rozmelnila ve trosce vody, vytvorilo se z toho mlicko a nase zlaticko to povazovalo jako odmenu :srdce:

On me právě veterinar upozornoval na to at dbám na balení a složení, toto je baleno ve skle, je tam davkovani rozepsane jak pro psy a kočky a je to velke baleni. Rekl mi, ze pro sebe bych taky probiotika nebrala v plastu nebo v pytliku. Rikal ze je to dobre davat do vlhlkeho zradla zadne tablety a nesmysli tak uvdim co mi tady jeste kdo doporuci. Co bych pro ty nase radosti neudelala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
4.11.22 21:15

Pokud máš FB tak je tam několik výživových poraden ať pro kočky nebo pro psy.
https://www.facebook.com/…348957400204
Můžeš se tam zeptat i na psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný