Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, ráda bych si nechala poradit probiotika pro psy a kočky. Nebo někde odkaz kde se to řeší? Ráda bych domácím šelmám nastavila prevenci a péči. Děkuji hezký den.
@PavlinaSestakova píše:
Ahoj, ráda bych si nechala poradit probiotika pro psy a kočky. Nebo někde odkaz kde se to řeší? Ráda bych domácím šelmám nastavila prevenci a péči. Děkuji hezký den.
Představ si, že takové věci se řeší na veterině.
A odkaz? Snad máš nějakou vet, kam chodíš…
@Šmoulice píše:
Představ si, že takové věci se řeší na veterině.
A odkaz? Snad máš nějakou vet, kam chodíš…
Prosím tě nebude řešit každý doplněk stravy na veterině. Pokud je to pro příslušný druh zvířete tak snad chybu neudělá a může se zeptat na zkušenosti zdejších pisatelek, ne? Nejsou to léky.
Zakladatelko pro kočky je dobrá Fortiflora a navíc jim ještě moc chutná.. pro psa mám Canvit probio, také asi chuťově velmi dobrý ![]()
@jannina1 píše:
Prosím tě nebude řešit každý doplněk stravy na veterině. Pokud je to pro příslušný druh zvířete tak snad chybu neudělá a může se zeptat na zkušenosti zdejších pisatelek, ne? Nejsou to léky.
Zakladatelko pro kočky je dobrá Fortiflora a navíc jim ještě moc chutná..
Já takové věci na veterině řeším. Protože kdo má největší zkušenost? Právě veterinář.
A když už tam jsem, tak si mimo jiné pořeším například i tohle. ![]()
@Šmoulice píše:
Já takové věci na veterině řeším. Protože kdo má největší zkušenost? Právě veterinář.
A když už tam jsem, tak si mimo jiné pořeším například i tohle.
Tvoje věc, že řešíš každý prd s veterinářem, ale nevnucuj to ostatním. Neříkám aby lidi dávali psům léky z vlastní iniciativy ale vitamíny snad mohou. U všech je přiloženo přesné dávkování.
@jannina1 Ano veterinar mi dal nějáké tipy a já jsem chtěla vědět jen jiný názor, ptala jsem se co by doporučil a on mi řekl product od společnosti Dr. Mercola Complet Probiotics, dle studie kterou dostává jako odborník mi doporučil to tak jsem se chtěla zeptat co používají zdejší členky a je to doplněk stravy není to lek. Dekuji za doporučení podívám se na složení
@PavlinaSestakova mam vybornou zkusenost s Capraverum dog probioticum&prebioticum. Jsou s obsahem koziho mleka, kupovala jsem na zaklade skvelych zkusenosti nasi veterinarky a mohu jen doporucit. Tusim, ze maji radu i pro kocky.
@PavlinaSestakova nekdo neda dopustit na Probican nebo Probicol, ale oboji obsahuje olej, coz nemusi zviratkum delat na traveni dobre (omezeni tuku kvuli slinivce, citlive zazivani a nasledny prujem apod.)
@lékařka píše:
@PavlinaSestakova mam vybornou zkusenost s Capraverum dog probioticum&prebioticum. Jsou s obsahem koziho mleka, kupovala jsem na zaklade skvelych zkusenosti nasi veterinarky a mohu jen doporucit. Tusim, ze maji radu i pro kocky.
Skvele moc dekuji ja jsem dostala tip na toto. Vzdy je to asi individualni, ja jsem chtela neco pro oba a uvidim a porovnat nejake zkusenosti. Moc dekuji a hezky vecer
@PavlinaSestakova s timto zkusenost nemam, ale Capraverum je jedinecne a nezklame. Hlavne vyborne chutna-vzdy jsem rozmelnila ve trosce vody, vytvorilo se z toho mlicko a nase zlaticko to povazovalo jako odmenu ![]()
@lékařka píše:
@PavlinaSestakova s timto zkusenost nemam, ale Capraverum je jedinecne a nezklame. Hlavne vyborne chutna-vzdy jsem rozmelnila ve trosce vody, vytvorilo se z toho mlicko a nase zlaticko to povazovalo jako odmenu
On me právě veterinar upozornoval na to at dbám na balení a složení, toto je baleno ve skle, je tam davkovani rozepsane jak pro psy a kočky a je to velke baleni. Rekl mi, ze pro sebe bych taky probiotika nebrala v plastu nebo v pytliku. Rikal ze je to dobre davat do vlhlkeho zradla zadne tablety a nesmysli tak uvdim co mi tady jeste kdo doporuci. Co bych pro ty nase radosti neudelala.
Pokud máš FB tak je tam několik výživových poraden ať pro kočky nebo pro psy.
https://www.facebook.com/…348957400204
Můžeš se tam zeptat i na psa.