Jméno pro druhé dvojče

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
32865
17.2.16 19:57

@Aries6 mně se to taky nelíbilo, myslela jsem, že některé tvary používat vůbec nebudu. A ejhle..úplně běžně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
17.2.16 19:58

Hlasuju pro variantu Monika a Marek. Sama jsem z dvojčat - já Michaela a brácha Martin, a mám doma osmiměsíční dvojčátka - Linda a Filip :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
17.2.16 20:11
@laducha píše:
Známá má dvojčata, holčička je Monika, kluk Petr.

Tak to se k sobě ale nijak nehodí. Nechápu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
17.2.16 20:49
@andelka83 píše:
@fashion_victim83 jsou mu 4 roky. Jedinému Dominikovi kterého znám je 12. V životě jsem na jiného Dominika, kromě Haška nenarazila, ani staršího, ani mladšího, ve škole, mezi známýma, nikde. Jen na toho 12letého.

V nasem okoli je Dominiku taky hodne. Asi zalezi na miste a nahode. Vsimla jsem si, ze kdyz se v okoli objevi nejake jmeno, objevuje se tam pak vic a vic. V jinem miste zase jine jmeno.
K Monice rozhodne Marka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148173
18.2.16 02:04

Tady je Dominiků přehršel. Škoda, mě přijde Moniká+David dost dobrý. Ale to nechceš. Tak potom Monika+Marek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
18.2.16 02:10

Vloni bylo jméno Dominik 14. nejčastěji dávané chlapecké jméno, to je docela dost časté. Mně by se líbil ten Martin, je to taková klasika. Dominika mám spojeného s jedním konkrétním, takže za mě ne :mrgreen:. Ale to je jen moje asociace :?

http://www.nasepenize.cz/…-2015-268042

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
18.2.16 11:13

Marek Svoboda je skvělé, dala bych to. Ale jinak můžete dát v podstatě cokoliv, jestli netrváte na stejném písmenu. Ono se to ani nemusí nějak slaďovat, když ta jména budou podobného typu. Jestli tedy nedáš něco jako Monika a Joshua, tak je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
18.2.16 21:57

Martin Svoboda i Marek Svoboda zní dobře a oboje jde k Monice… Dominik mi přijde mco podobné, zbytečně… Ještě mě napadá Monika a Mikuláš… Jde mi i Monika a Filip, Monika a Jáchym, Monika a Karel, Monika a Lukáš, Monika a Patrik, Monika a Vítek, Monika a Václav…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze