Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Na střední škole jsme měli ve třídě Vladimíru, každý jí říkal Vlaďko, ale občas nějaká učitelka jí oslovovala Vladimíro a to se mi fakt nelíbí…
Vendulka je určitě hezčí ![]()
A to mne se libi hodne, mozna prave proto, ze to neni nic radobysupermoderniho a radobysvetoveho typu Emma, Abigail nebo Zoe. Vladenka je navic krasna zdrobnelina
myslim, ze i ke jmenum sestricek se dost hodi.
Btw radim vykaslat se na nazory okoli a dat to jmeno, ktere se libi vam dvema. Stejne se vzdycky najde nekdo, kdo s vybranym jmenem nebude souhlasit
![]()
Příspěvek upraven 17.02.16 v 13:39
Mi to přijde příšerné… nikdy bych to nedala… Ale Vladěna je jiné jméno než Vladimíra ne?
Vendula je pěkné ve srovnání s Vladimírou
A manzel by chtel pojmenovat dceru „po sobe“? mne se to nelibi v tom dlouhem tvaru, ale Vladku bych treba klidne dala, to je hezky ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,co říkáte na toto jméno? Jasně, není to nic zrovna moderního, ale to beru naopak jako výhodu. Máme 3 holčičky, Barborku, Magdalenku a Josefínku. Teď čekáme čtvrtou (už opravdu poslední). Manžel je Vladimír a když nebude mít syna, přijde mi pěkné dát jméno po něm. Navíc se mi moc líbí tvary Vladěnka, Vlaďka. Ještě uvažujeme nad Vendulkou.
mám kamarádku Vladimíru říká se jí Vlaďko nebo Vladěno a je to moc prima holka, mám to jméno ráda ![]()
Jinak i VLaděna už jde jako základní forma jména ![]()
Dejte co se líbí vám
. Za mě proč ne, je to v dnešní době celkem neobvyklé jméno. Ale Vendulka je mnohem hezčí ![]()
Taky znám případ, kdy měl otec jen dcery, tak tu nejmladší pojmenovali Vladimíra…mně se moc líbí třeba Vlaďka ![]()
Máme kolegyni v práci, říkáme jí Vladko. Jinak Vladimír Iljič Lenin-mi toto jméno nějak značí.
Mě se líbí, jednu Vladimíru jsem znala, říkali jsme jí Vlaďko. Je to zajímavý jméno a k těm ostatním se hodí. Mě se tyhle ženský tvary mužských jmen docela líbí. V práci jsme měli i Václavu, jen se mi nelíbilo oslovení Vendy.
Hezké jméno, navíc slovanské a neobvyklé. Měla jsem spolužačku, super holka, říkali jsme ji Vlaďko, Vládi, její babička Vladěnko. Hodí se ti i k ostatním dcerám a je to osvěžující od všech těch Vaness a Sophií - ty se zase nelíbí mi. Vendulka je milé jméno, ale Vendula se mi nelíbí a určitě nebude v dospělosti Vendulka ![]()
Kupodivu mám kolem sebe dost žen se jménem Drahomíra (3, z toho jedna v rodině) a dvě z nich jsou holky kolem 30 let. Když se představují, jejich jméno vzbudí údiv a zároveň si každý hned zvykne. Je to jméno nezvyklé, kór pro mladou ženu, ale sluší jim. To je jen OT, že i nezvyklé jméno může dobře pasovat.
Osobně hlasuju za Vladěnku a ať je miminko zdravé, roste jako z vody a dělá vám jen samou radost ![]()
Znám Vladimíru, nepřijde mi to vůbec divný. Říkali jsme jí Vlaďko.
Klidně bych dala, hodí se k vašim předchozím holčičkám a ještě by byla po tátovi - proč ne? Nedejte na „rady“ okolí a dejte co se líbí vám ![]()
Vendulka je taky hezký jméno ![]()
Pořád je mi to sympatičtější než Vanessa, Mia, Isobell, Pamela, Esmeralda… Ale neodsuzuju, je to každého věc a když se to rodičům líbí, ať si dají třeba Letní vánek ![]()
Na gymplu jsem mela spoluzacku Vladimiru (jmeno tez po tatinkovi) a nikdo ji nerekl jinak nez-li Vladko, coz se mi libi
takze pokud se libi i vam, vzhuru do toho!
![]()
Také mám kamarádku Vladimíru, je taky po tatínkovi
A nikdo ji neřekne jinak než Vlaďko, což je moc pěkný
A určite bude s tímto jménem ve školce originální v záplavě Vanessek, Sofinek atd. ![]()
Ahoj,
co říkáte na toto jméno? Jasně, není to nic zrovna moderního, ale to beru naopak jako výhodu. Máme 3 holčičky, Barborku, Magdalenku a Josefínku. Teď čekáme čtvrtou (už opravdu poslední
). Manžel je Vladimír a když nebude mít syna, přijde mi pěkné dát jméno po něm. Navíc se mi moc líbí tvary Vladěnka, Vlaďka. Ještě uvažujeme nad Vendulkou.