Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já mám Daniela a Dominika. Nejsou to teda dvojčata, ale jsou brzo po sobě. Strašně se to plete ![]()
V rodině máme dvojčata Nela a Vojtěch.
Z toho tvého výběru se mi líbí oba, i Marek i Dominik, ale u toho Monika Dominik je tam dost toho -nik- Takže Marek asi lepší.
@Anonymní píše:
Prosím poraďte jméno pro chlapečka. Čekáme dvojčátka, holčička bude určitě Monika, na tom jsme se shodili hned. Ale u kluka nevíme. Manžel chce Davida, po sobě. Já ale nemám ráda, když se jména opakují. Chtěla bych Marka nebo Dominika. To se mi k sobě tak hodí,Monika a Marek
Manžel mimo Davida navrhl ještě Martin. Jinak máme z širší rodiny tipy: Daniel, Filip. Příjmení - Svobodovi.
Monika a Dominik.
Mě se líbí Martin nebo Marek.. měli by to brácha a ségra na stejný písmenko
@Anonymní píše:
Prosím poraďte jméno pro chlapečka. Čekáme dvojčátka, holčička bude určitě Monika, na tom jsme se shodili hned. Ale u kluka nevíme. Manžel chce Davida, po sobě. Já ale nemám ráda, když se jména opakují. Chtěla bych Marka nebo Dominika. To se mi k sobě tak hodí,Monika a Marek
Manžel mimo Davida navrhl ještě Martin. Jinak máme z širší rodiny tipy: Daniel, Filip. Příjmení - Svobodovi.
Monika a Dominik.
Ahojky, ja bych navrhovala Dominik. Jde mi to k Monce lip:-)a i k prijmeni
@fashion_victim83 Dominik není moc často dávané jméno, u syna ve třídě není ani jeden, ani v okolí, ani u známých, kamarádek..a říkáme mu většinou Domčo, Domi, když byl malnký, tak Domišek.
Ale ten Marek je k Monice myslím lepší.
MoNIKa + DomiNIK…Monča, Domča..to je moc nastejno a může se to pak plést…dala bych toho Marka nebo Martina ![]()
@fashion_victim83 jsou mu 4 roky. Jedinému Dominikovi kterého znám je 12. V životě jsem na jiného Dominika, kromě Haška nenarazila, ani staršího, ani mladšího, ve škole, mezi známýma, nikde. Jen na toho 12letého.
Monika a Dominik je takový prvoplánový. Marek je moc hezké jméno, taky jsem nad ním přemýšlela, ale nakonec máme Adama. Monika a Marek jde dohromady krásně.
Za mě Marek nebo Martin. Mě osobně se nelíbí varianty Domča, Domek… atd u Dominika.
@Aries6 mně se to taky nelíbilo, myslela jsem, že některé tvary používat vůbec nebudu. A ejhle..úplně běžně ![]()
Hlasuju pro variantu Monika a Marek. Sama jsem z dvojčat - já Michaela a brácha Martin, a mám doma osmiměsíční dvojčátka - Linda a Filip ![]()
Prosím poraďte jméno pro chlapečka. Čekáme dvojčátka, holčička bude určitě Monika, na tom jsme se shodili hned. Ale u kluka nevíme. Manžel chce Davida, po sobě. Já ale nemám ráda, když se jména opakují. Chtěla bych Marka nebo Dominika. To se mi k sobě tak hodí,
Monika a Marek
Monika a Dominik.