Jméno pro druhého psa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18270
16.4.19 16:42

@uztobude najdi si na netu jména psů, jistě si vybereš je to od písmenka A - Z

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
16.4.19 16:43
@uztobude píše:
@g.sandova ja nepisu, ze ma byt jmeno podobne, ale ze sa me ke jmenu hodit :), tim myslim, abych na jednoho psa nevolala Dexter na druhého Kuličko :)

Jo tak, tak to jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1329
16.4.19 16:43

@Tichošlápek A to me zrovna zaujal ten sirius :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
16.4.19 16:44

@uztobude Quina jsem neměla ráda :D Trinity jsem taky chtela, ale taky bylo zamítnuto :mrgreen: No a co Harry? (nelí se mi mu říkat harrison :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1329
16.4.19 16:45

@DanielaD ja si myslim, ze tuhle radu tak uplne nepotrebuju :), opravdu jsem si stihla do googlu zadat jmeno pro psa a tech seznamu videla spoustu, ale kdybych si vybrala, tak se tady tak hloupe neptam :). Ale dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
16.4.19 16:47

@uztobude viď? :mrgreen: má pěkné jméno ten náš hafan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
16.4.19 16:50

@Tichošlápek a to na něj voláte Siriusi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
16.4.19 16:52

@Fíková nejčastěji Sirí, ale Siriusi používám hodně často. A Sirouši, když prudí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
16.4.19 16:54

@Tichošlápek

Příspěvek upraven 16.04.19 v 16:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
16.4.19 16:54

Já bych počkala co bude mít v PP, třeba dostane nějaké fajn jméno. Já vždy doufala a nikdy nenechala, protože Rocka to ještě Vali blbě mluvila to by nešlo a mladší fena má v PP Eminence :mrgreen:, manžel jí teda říká že se chová tak povýšeně :mrgreen: a třetí kdo ví jak se bude jmenovat, zatím nejstarší s nejmladší kvůli tomu šílené dohady a přitom štěně ani není na světě. Já vyrůstala s NO a jeden byl Bart a druhý Arovel :lol:. My máme samé holky, starší Sissi a Vali chtěla Zuzanku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
16.4.19 16:56

@Tichošlápek já myslela že na něj voláte Sire :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61105
16.4.19 16:56
@Bubla_Bučková píše:
Thor, Loki, Fargo, RagnarPříspěvek upraven 16.04.19 v 16:30

Ale loki zni docela dobre na jmeno pro psa :lol: :palec: u nas ted frčí thanos, kdyz uz jsme u toho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
16.4.19 16:58

@iPodPrd jo manžel mu říká Blacku a hrozně se diví, ze ho ignoruje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.4.19 17:01
@uztobude píše:
Ahoj :), cca za tři měsíce k nám přibude bordeří stěně - samec. Doma už máme psa Dextera. Ať si ale lámeme hlavu se jménem pro druhého psa jakkoliv, nevymysleli jsme prakticky nic, kromě Abigail (když už máme jednoho forenzního specialstu, proč nemít ještě druhého, že?), ale že bych byla z nápadu pořídit si fenu úplně nadšená, se říci nedá :lol:… Nemáte proto někdo, prosím, nápad na krátké zvučné jméno, které nebude znít jako Dex, nepotkáme ho na každém rohu, bude originalní a zároveň se bude k Dexterovi hodit?

Předem říkám, že nejsem fandou českých jmen (Puňta, Flíček apod.), ani klasiky jako Argo, Rex atd.

Předem díky moc za tipy! :palec:

Jako občas se divím, proč tu lidi veřejně debatují nad výběrem jmen pro děti. Budiž. Ale je opravdu nutné psát na emimino, jak by se měl jmenovat druhý pes? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
16.4.19 17:08

@Tichošlápek
Ano, kocour je Dexter, když prudí, tak zařvu Morgane. Taky jakoby neslyšel. Čím to :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný