Kastrace kočky o víkendu?

59380
15.4.19 12:09

@hanabenešová to nejspíš ani nenajdeš. Není to nic akutního. Jestli máš veterinu kousek tak tu odneseš v přepravce ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14602
15.4.19 12:10

Odkud jsi? Většinou o víkendu veteriny jedou v pohotovostním režimu, ale možná by to někde domluvit šlo. Musíš ale počítat s příplatkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
15.4.19 12:11

V Praze na klinice treba ve Stodulkach by to mozna zaridit slo, ale nevime, odkud jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
15.4.19 12:15

Na veterine Ivet v Praze 12 jsme měli plánovaný zákrok o víkendu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.19 12:15

@Markéta80 Nešlo by to, na veterinu se musí autem a j řidičák nemám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.19 12:17

@Tichošlápek Zkusím Prahu, jsem sice 80km, ale manžel je ochotný o víkendu opět sednou za volant. Zkusím tam zavolat a u vidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
15.4.19 12:19

@hanabenešová a na to, že musíš jet autem, jsi přišla kde? Já jezdila s kočkou normálně autobusem, popřípadě pěšky, když jsme auto neměli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
15.4.19 12:23

U nás Nová veterina myslím operuje i o víkendu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.19 12:24

@Aduš8 Kočka je za prvé ne moc kontaktní, takže mi pomáhá ji dát do přepravky manžel a navíc mám nemocného syna, kterého vláčet vlakem fakt nemůžu. Takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15474
15.4.19 12:35

Obvolej si veteriny v okolí a zkus se někde domluvit.
Tady ti těžko někdo poradí, když ani nevíme odkud jsi…
A když je ti zatěžko jet vlakem pár km na vet, tak těžko pojedeš někam x set km, že? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
15.4.19 12:42

Ani nevime, odkud jsi, takze ti tezko nekdo poradi, ze jo.. My jsme delali kastraci kocky o vikendu a bylo to na vesnici v severnich Čechách. Tam asi nepojedes, ze jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
15.4.19 12:46

@Šmoulice můj kocour, je tak vystresovany, když ho dam do přepravky, ze si nedovedu představit, trápit ho nějakým dlouhým cestováním. Na veterinu cca kilak od domova, jezdíme autem, které si musím půjčit, protože ho nevlastním. Pěšky jsem šla jednou a ono tahat v ruce nekolikakilovou kočku v přepravce a ještě korigovat dítě, fakt není žádný med..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
15.4.19 12:54

A to si chlap nemuze vzit treba puldne volno? Aby stihl veterinu i v tydnu? Pripadne tobe nekdo pohlidat dite, kdyz to s obema nezvladnes. Rozhodli jste se mit domacnost s detma a kockama, ale je problem zajit v tydnu na veterinu? :roll: nemyslim to nijak ve zlem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
15.4.19 12:59

@hanabenešová Zkuste se zeptat jestli některý z blízkých veterinářů nenabízí přepravní službu. Náš veterinář po domluvě a za příplatek přijede domů, zvíře dá pod lehkou sedaci a odveze k zákroku, po probuzení z narkózy ho zase přiveze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.19 13:29

Bydlím kousek od Kutné Hory, ale o víkendu třeba ta Praha není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný