Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak trochu bych to tipla na falešnou březost… Mě takhle občas na jaře zblbly i vykastrovaný kočky. Ale ne teda tak extrémně.
@Janli
Ale nebylo by to tak, že by na něj startovala i kdyby šla jen okolo? Ona startuje jen když sedí u mě na sedačce a ten pes jde jen okolo nebo kouká.
@Banane18 píše:
@Janli
Ale nebylo by to tak, že by na něj startovala i kdyby šla jen okolo? Ona startuje jen když sedí u mě na sedačce a ten pes jde jen okolo nebo kouká.
Ty jsi její kotě. Počkej až ti začne nosit myši až do postele jako mě. Ráno jsem se probudila a na peřině jsem měla tři mrtvý myši a kočka byla naprdnutá, že je nechci posnídat
. Hele, třeba se pletu, ale je to nejjednodušší vysvětlení. Vemte ji na veterinu a uvidíš…
@Janli píše:
Ty jsi její kotě. Počkej až ti začne nosit myši až do postele jako mě. Ráno jsem se probudila a na peřině jsem měla tři mrtvý myši a kočka byla naprdnutá, že je nechci posnídat. Hele, třeba se pletu, ale je to nejjednodušší vysvětlení. Vemte ji na veterinu a uvidíš…
Ježíši, to by mě kleplo ![]()
@Janli
šikulka ![]()
Mě příjde že jí přeskočilo, když je na zemi a ten pes jde okolo ní nebo ke mě je vše OK, jakmile je ale ona u mě a on je na zemi tak šílí. A celkově je divná, když je nějaký neočekávaný zvuk kdy se lekne tak kouká hned na psa ![]()
@stinga
Nic jsem neviděla, možná v mé nepřítomnosti mohla nějak upadnout ale nic jsem nezaregistrovala. Papá normálně, jde i normálně na záchůdek, sladkosti si taky bere.
@Banane18 no je to divné, ale když přes víkend její divné chování nepřestane, tak ten veterinář bude nutný
@stinga
Určitě jedeme v pondělí, já jen myslela že by nebylo špatné jí dát k tchýni aby tomu psovi neublížila třeba drápkem do oka..
@Banane18 no jestli je na tchyni zvyklá a ta s tím souhlasí, tak by to nebylo špatné, ať je doma trochu klid, a pes se nemusí bát
@Banane18 a ještě mně napadlo, není něco jinak? nebyl pes třeba u veterináře, že by měl jinou „vůni“, nemohl se vyválet v něčem, co kočce vadí?
Napadá mě, jestli vy nečekáte miminko? Že by si vás hlídala.